2777
2789

سلام‌مادربزرگ‌شوهرم دیروز صبح فوت شده.من توی این ۹ماه اصلا ندیدیمش

من ۹ماهه ازدواج کردم خیلی احترام‌خونواده شوهرمو میگیرم و باادبم.دیروز صبح وظیفه من‌نبوده رفتم‌خونه مُرده و بعد رفتیم جایی ک‌جنازه رو میشستن

صبح رفتم‌تشیع جنازه نماز میت خوندیم بعد دفن ک‌کردنش شوهرم سریع پاشد با داداشاش و فامیلاش رف من قشنگ روبروش بودم یه کلام نگف به من ک دارم‌میرم خونه مامان بزرگم‌همه‌میان تو هم‌بیا 

خونواده شوهرم همه رفتن یه کلام به من نگفتن

خیلیی ناراحت شدم مخصوصا از شوهرم‌.من احترام‌گرفتم‌براشون فامیل من‌نیس من‌بخاطر احترام شوهرم و خونوادش رفتم درصورتیکه پیرزن ۹۰ ساله ای ک اصلا ندیدمش رفتن نداش جلسش

خیلی ناراحت شدم‌از دست شوهرم.برادرشوهرم اومد دنبال جاریم‌باهم‌رفتن ولی هیچکی به من‌نگف

بعد از نیم ساعت شوهرم‌زنگ زده کجایی گفتم خونم

گف باشه خدافظ

حالا بعد از دوسه ساعت اومده خونه ی ما اصلا نگاش نکردم اونم ناراحت شد رف

گف عصرم‌به من‌زنگ نزن

ساعت ۳تا ۵ ختمه منم نمیرم 

خدا حال همه رو خوب کنه..

نگو مرده بگو صاحب عزا😔

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شايد نديده باشيش مادر بزرگشو ولي وظيفت بوده كه بري نگو وظيفه اي نداشتم 

بعدشم وسط عزا كي حواسش هست به اينچيزا سخت نگير انقد 

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

حتما گفته شما با خانم ها میاین.بنظرم بهتربود بری چون نسبت نزدیک داری توقع دعوت شدن نداشته باش.درضمن وظیفه ت بوده بری.

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

از  بقیه نباید ناراحت باشی. شوهرت بی فکره

حتما با همون ادب و ارامش بهش بگو

اگر الان بهت اهمیت نده، ده سال دیگه هم همینه

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!

اسی اصلا اینجور جاها نرو.از الان بد عادت میشن.منم بر حسب تربیت خاتوادگیم خیلی احترام میگذاشتم و تو تمام مراسمات بودم.هی تبریک هی کادو هی تسلیت...

هر قدر کم پیدا باشی تو این جور جاها عزیزتری

شوهر عمه شوهرم فوت کرده بود منو و مادرم داشتیم حلوا درست میکردیم یعنی فک کن میگفتن ما بلد نیستیم.بعدشم حتی یه تشکر هم نکرد مادر شوهرم.

شايد نديده باشيش مادر بزرگشو ولي وظيفت بوده كه بري نگو وظيفه اي نداشتم  بعدشم وسط عزا كي حواسش ...

وقتی پیرزنی ۹۰ سالشه و سال تا سال مادرشوهر‌من ک دخترش بوده نمیرفته سری بهش بزنه و بیمار بوده و همه ازش یطع امید کرده بودن توقع من بجا هست

شوهر‌من باید ‌حواسش به من بود.هیجکس اصلا اونجا گریه و زاری و بی قراری نمیکرد

خدا حال همه رو خوب کنه..