2777
2789
عنوان

بچه هابیاین دعا کنیم

138 بازدید | 35 پست

شهادت بانوی دوعالم به همتون تسلیت میگم.بیاین واسه مشکل هم دعاکنیم صدامون بخدا برسه واسه مشکلات من دعاکنید خیلی زندگیم خرابه شب روز ندارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله زندگی استارتر خوبه خوب شه خاهرزاده اون خانم به هر حاجت یا شفایی ک داره برسه شمام برای مثبت شدن بیبی چک و بارداری فردام دعاکنید

معجزم مرداد ۱۴۰۴ میاد بغلم خدایاشکرت

خیلی خرابه زندگیم باورکن چندساله ک ازدواج کردم من روز خوش ندیدم ی خاطره خوب ندارم 

حتما از شوهزته این مشکلا..خداکنه سرش بخوره بسنگ اگه اینطوره تا بدونه طندگی خیلی ثشنگتره.

خداوندا دخترم سالم و صالح باشه در پناهت.همه منتظرا زودی نی نی دار شن الهی.
حتما از شوهزته این مشکلا..خداکنه سرش بخوره بسنگ اگه اینطوره تا بدونه طندگی خیلی ثشنگتره.

بعضی موقع ها انقد دردام زیادمیشه احساس میکنم موهام داره ازریشه سفیدمیشه خوشبحال اونایی که حامی خوبی دارن 

انشالله زندگی استارتر خوبه خوب شه خاهرزاده اون خانم به هر حاجت یا شفایی ک داره برسه شمام برای مثبت ش ...

ایشالا مثبت بشه دلت شادبشه همیشه دعامیکنم کسایی ک ارزوی مادرشدن دارن زودی مامان بشن خودم کشیدم سخته