2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم هز زمان پیش بارداری وزنم کم کم رفت بالا چون مجبور بودم یه سری دارو مکمل و تغذییه خوب داشته باشم چاق شدم البته استعداد چاقی دارم.اما دیگه تو حاملگه بعدش رکورد. شکستم😁الانم مجبورم تا پایان 2سالگی پسرم صبر کنم .حداقل 6یا 7ماه دیگه ببینم چی میشه کرد😄

خوش بحالت

من اب شدم

همه بخصوص شوهرم واسم ناراحتن هی تو این گرونی غذاهای رنگین واسم میاره میخورما ولی لااااغرم باز

زندگی زیبا و مثبت از ذهنی زیبا و مثبت ساخته می شود

من هی دارم لاغر میشم حاملگی هم فقط 7 کیلو اضافه کردم اونم تا زایمان کردم کم شد والا تو این گرونی گوشت و مرغ نمیتونم بخورم هم سیب و پیاز نون گوجه ی کم برنج شیر هم ندارم زیاد کاشکی من ب جای شما بودم

تو رو خدا ب اسمم گیر ندین ی غلطی کردم دیگه بعدش نتونستم هیچ غلطی بکنم نی نی یار هم تغییرش نمیده (بخاطر ذوقی ک اولین بار دو تا خط پررنگ افتاد نزدیک ۲۰ تا بی بی چک زدم باهم ذوق کرده بودم)هنوزم عاشق بی بی چکم😂
من هی دارم لاغر میشم حاملگی هم فقط 7 کیلو اضافه کردم اونم تا زایمان کردم کم شد والا تو این گرونی گوش ...

منم به خطر شیرم زیاد بشه زیاد خوردم ولی به نظرم لاغری بختره  امیدوارم شیرت زیاد شه