2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بوخور بزار بالای سرت..

سرفه ات گرفت بلافاصله آب گرم یا چای بخور.. برو دکتر بهت دارو بده تا بچه هم ازت نگیره گناه داره..

اگر چرک خشک کن داری بخور

آب نمک قرقره کن و آبلیمو عسل بخور.. سیر و پیاز بخور سوپ بخور آویشن و پونه و سیاه دانه و دارچین دم کن بخور..۴تخم تو آب جوش حل کن بخور.. پرتقال و لیمو شیرین و.. بخور.. خیلی مواظب باش بچه شیر میدی طفلی هیچی نشده ازت مریضی نگیره اسیر میشی..

بوخور بزار بالای سرت.. سرفه ات گرفت بلافاصله آب گرم یا چای بخور.. برو دکتر بهت دارو بده تا بچه هم ا ...

من مادر شوهرم میگفت بچه تا وقتی از شیر مادر میخوره مریض نمیشه

هیچ چیز به اندازه شخصیت آدم رو جذاب نمیکنه ...میتونید گلاب صدام بزنید🌹

از زایمانت بگو😣😣😣

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
من مادر شوهرم میگفت بچه تا وقتی از شیر مادر میخوره مریض نمیشه

خودت بچه نداری! برات پیش نیومده..!

من که بچه دارم هر وقت مریض میشدم اونم مریض میشد.. این حرفا الکیه.. دم به دقیقه هم دستامو میشستم ماسک میزدم ولی میگرفت.. انقدرم سخته.. نه فین کردن بلده..نه نفس کشیدن با دهن بلده ..وقتی دماغش میگیره انقدر میترسه و گریه میکنه..شیر نمیخوره چون نمیتونه هم نفس بکشه هم بخوره.. آدم اسیر میشه..