2777
2789
عنوان

بدبیاری پشت بدبیاری😔

2486 بازدید | 117 پست

دوروز پیشم تاپیک زدم اومدم خونه بابام با شوهرم بعد چندوقت و چ جریاناتی بود

اینی ک سرشب پیش اومد بخدا نوبر بود دیگه حوصله ندارم خسته شدم چقد باید من تاوان بدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابامم ک جونش برای خانوادش در میره اصلا فکر نکرد ی لحطه منو شوهرم و بچه ی سالم اینجاییم سریع گفت عه عه داداش قط کن زنگ بزنم میثم با فلانی یعنی مامانش پاشن بیان اینجا

فوری زنگ زد و دعوتشون کرد اونام با سر قبول کردن

ی خلاصه بگم

منو پسرعموم از بچگی از این رسما بوده ک اسممون رو هم بود و این چیزا بزرگتر شدیم اما اجباری نبود اما خودمون عاشق شدیم حتی تا پای عقدم پیش رفتیم اما ازمایش ژنتیک و بحث باروریمون مشکل داشت اجازه عقد صادر نشد مگه ب رضایت دفتری خودمون ک بچه دار نشیم و ....ک خانواده ها مانع شدن

خلاصه منم بعد چندین سال داشتم باهاشون روبرو میشدم و خیلی برام سخت بود و اما شوهرم وقتی فهمید دارن میان اینجا ب احترام بابام هیچی نکفت حتی من بش گفتم شام بریم بیرون گفت چته نگرانی میخوای باهاش روبرو بشی.?گفتم وا نگران چی اخه اصلا بمونیم منم برم اماده شم