2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مجازی میشه چیزی یادگرفت؟

بله ک میشه اتفاقا یکی هست ک من شرکت نکردم ولی چیزی ک دیدم خیلی اموزش هاش اصولیه و خیلی هایییییی ها دیگه ک مجازی دارن اموزش میدن استاد عبدی  این سایتم هست قیمتش خیلی مناسبهههه استاد عبدی کمی هزینه ش بیشترع

قیمتش خیلی پایینه استاد عبدی هم هست اصولی اموزش میدن ماهی ۱۵۰ خیلی عالیه 

برید اینستا خیلی از اساتید بصورت مجازی یاد میدن حتی استاد گودرزی مدرک هم قراره ادسال کنن برای شاگرداشون

برید اینستا خیلی از اساتید بصورت مجازی یاد میدن حتی استاد گودرزی مدرک هم قراره ادسال کنن برای شاگردا ...

اگه ادرس داری بده.

اخه مجازی یه جوریه.

خودت چه مرحله ای هستی؟

لطفا برای رسیدن به♥️عشقم♥️صلوات بفرستین.ممنونم
اگه ادرس داری بده. اخه مجازی یه جوریه. خودت چه مرحله ای هستی؟

من کلاس استاد forouji artشرکت کردم خیلی لفتش میده اعصابم خورد بودحس میکردم هیچی یاد نگرفتم ولی دیدم نه چشمو ک میکشم اصلا با واقعیت مو نمیزنه طراحی یاد نمیده البته سیاه قلم 

Art aminabdi ک گفتم اینستاش اینه saatchi art هم هست بیشتر سیاه قلمن

من کلاس استاد forouji artشرکت کردم خیلی لفتش میده اعصابم خورد بودحس میکردم هیچی یاد نگرفتم ولی دیدم ...

منم چندتا کلاس حضوری رفتم یکی از یکی بیخودتر . به خدا هزینه الکی. الان دنبال یه درست حسابی هستم . کلی شماره گیر اوردم ولی معلوم نیست اونا هم چه جوری یاد بدن که

لطفا برای رسیدن به♥️عشقم♥️صلوات بفرستین.ممنونم