2777
2789
عنوان

سوال خیاطی اونا ک با الگو بلدن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 897 بازدید | 36 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانمای گل خیاطی خیلی سخته؟ من تصمیم گرفتم برم کلاس ولی میترسم الکی پول بدم هیچی یاد نگیرم

همیشه لبخند بزن  اینو بدون به اون چیزی که میخواهی میرسی  برای رسیدن همگی به آرزوهاشون یه صلوات بفرس تا اینجا اومدی  
تو کنترل قد از زیر بغل تا پایین الگو پشت بخاطر بستن کنفورماسیون جلو بلندتر باید مساوی شن

😕الگوت چیه؟الگوی ما گلاوینه 

این جنگولک بازیها نداره😀

کاربری قبلیم بادبادک بود 

پشت کنفر نداره جلو هرچقدر از عصایی رو گرفتی رو کنفر بسته میشه برای پستم میتونی عصایی بگیری میتونی فقط ساسن اگر عصایی، ساسون کمر رو خالی کن وگرنه ساسون رو روی پارچه ببند 

و موقع برش خط کمر رو یه چرت بزن که موقع دوخت چرت کمر جلو با پشت روی هم  باشن

لطفا لایک نکنید ، لایک نکنیددددد آفرین لایک نکنید🙃
خیلی خوبه منم صفر بودم ...علاقه داری برو

من عاشق خیلی بودم قبل کلاس خیاطی میکردم لباس پاره میکردم از روش لباس جدید میدوختم مثل الگو ...بعد رفتم کلاس ،،ولی فقط برا خودم میدوزم.

هر انچه در جستجوی آنی ،آنی😊
خیلی خوبه منم صفر بودم ...علاقه داری برو

موفق باشی گلم

ی وقتایی خیلی دوست دارم ی چیزی بدوزم ی چیزی یاد بگیرم ولی یوقتایی اصلا حوصلشو ندارم

همیشه لبخند بزن  اینو بدون به اون چیزی که میخواهی میرسی  برای رسیدن همگی به آرزوهاشون یه صلوات بفرس تا اینجا اومدی  
آخه خودت فکر کن، ..مگه قسمت پشت اضافه چربی داری که به الگو اضافه کردی؟😕..

ن الگو جلو کنفورماسیون بستم خب

بعد پهلو جلو ب اندازه ۴ سانت ک کنفورماسیون بستم نسبت ب پشت کوتاهتر میشه باید پشت هم اندازه شن یعنی طول قد از زیر بغل پشت تا روی باس ن رو باید ب اندازه طول قد از زیر بغل جلو تا باس ن شه واسه همین من خط کمر الگو رو برش دادم روی کاغذ الگو جدید چسبوندم روی خط صاف و اضافش رو رو هم قرار دادم نا قد پشت و جلو از سمت کمر یکی شه

من عاشق خیلی بودم قبل کلاس خیاطی میکردم لباس پاره میکردم از روش لباس جدید میدوختم مثل الگو ...بعد رف ...

آره منم خیلی دوست دارم یاد بگیرم فقط برا خودم بدوزم