2777
2789
عنوان

دیدن هاله بیبی چک

149 بازدید | 11 پست

سلام دوستان دیدن هاله بیبی چک با چراغ قوه چقدر احتمال مثبت بودن داره؟

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

عزیزم زیر نور بگیری که تقریبا همشون هاله دارن 

پدر جان آشوب جهان و جنگ دنیا به کنار ،بحران ندیدن تو را من چه کنم 😭                                                  تو بهشتی شدی اما جهنم شد دنیایم بی تو پدر😢        میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکسشو بزار 

تو عکس معلوم نیستش.همینجوری نگاه کردنی چیزی معلوم نیست نور چراغ قوه که میندازن روش یه هاله معلوم میشه خیلی کمرنگ.

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
عزیزم زیر نور بگیری که تقریبا همشون هاله دارن 

واقعا؟ نمیدونستم اینجوریه.ممنون عزیزم از راهنماییت

تو عکس معلوم نیستش.همینجوری نگاه کردنی چیزی معلوم نیست نور چراغ قوه که میندازن روش یه هاله معلوم میش ...

اخه خود بیبی ی هاله سفید داره ک تو نور مثل مثبت میشه

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
هفته دیگه تکرار کن .بدون چراغ قوه هر هاله آب ببینی یعنی مثبته

ممنون عزیزم از راهنماییت

واقعا؟ نمیدونستم اینجوریه.ممنون عزیزم از راهنماییت

خواهش میکنم عزیزم 

ان شاءالله که یکی دیگه رو امتحان کنی و  مثبت بشه 

پدر جان آشوب جهان و جنگ دنیا به کنار ،بحران ندیدن تو را من چه کنم 😭                                                  تو بهشتی شدی اما جهنم شد دنیایم بی تو پدر😢        میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید💔
خواهش میکنم عزیزم  ان شاءالله که یکی دیگه رو امتحان کنی و  مثبت بشه

مرسی عزیزم