2777
2789
عنوان

😋😁بیاید از ویار های بامزه و شاخدار بارداریتون بگید 😋😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1401 بازدید | 69 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ترشی بنک ویفر اسمارتیز پاستیل  ویفر رنگی شلغم ویارم بودن 

گوشت نمیخوردم بدم میاد تو بارداری هوس کردم خودم

تو خونه اعصابم بهم میریخت چیز پرت میکردم مبگفتم منو ببرن بیرون بخاطر همین گردشامم بچم زود دنبا اومد 

از وسایلام مانتوم عطرمم بدم میومد هنوزم بدم میاد

لطفا واسه روح مادر مهربونم صلوات بفرستین و دعا کنید خونه دار شم🌹
کم بخور نمک داره

آره عزیزم برا همین میگم قایم کرده بود االان باردار نیستم البته عزیزم. چندسال پیش زمانی که حامله بودم  پفک نمکی خیلی کم شده بود به زور پیدا میشد ما کلی گشتیم پیدا کردیم. 

مهربانوی عزیز نمیگویم که میز آرایش نداشته باش، اما میگویم حداقل از میز تحریرت بزرگتر نباشد! نمیگویم لوازم آرایش نخر اما میگویم حداقل کتاب هم بخر.نمیگویم دل نبند، عاشق نشو و به خاطر عشقت فداکاری نکن، بلکه می گویم عاشق خوب کسی شو، به کسی دل ببند که این عشق را ، این صمیمیت روحانی راخوب بشناسد و بفهمد.نمیگویم هرماه موهایت را به روز رنگ نکن، اما یادت نرود دانش و سوادت را هم به روز کنی. نمیگویم کمد لباست پر از لباسهای متنوع نباشد می گویم کتابخانه ات بزرگتر باشد.نگذار هیچ ابزاری را مثل اسباب بازی دورت بریزند تا با انها سرگرم شوی و نفهمی در جهان چه میگذرد. اندیشه ات را نفروش
وای نگو من چهار ماه اب نخوردم صدای آب ریختن از آب سرد کن دیونه ام میکرد بوی مایع دستشویی پرتقال دیون ...

من که باردار نیستمم حالم بد میشد یه مدت از بوش😶بنظرم ویار فقط مختص بارداری نیست ادم نزدیک پریودشم اینجوری میشه یوقتا🤔

به خودم سر زدم..حالش اصلا خوب نیست 🚭

من ازشوهرم حتی خونم گوشت هرنوعی وبوی پودرلباس شویی حالم بدمیشدکه نگونپرس😂😂😂

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹