2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارکه.درد داشت؟

مرسی. اول که بی حسی گذاشت خوب بود. بعد روی ابروی دومم دوباره حسم برگشت. دوباره بی حس کرد ولی آخراش هم بی حسی رفته بود و سخت بود تحملش. خونه هم اومدم سوزش داشتم کمی. الانم یه کوچولو هنوز میسوزه. البته من خیلی ترسو و نازنازی هستم نسبت به درد😁

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.

منم تا آخر همین ماه میخوام برم ولی دو دلم.ابروهای خودم هیچوقت تاج نداشته میترسم بیایم عوض شه اصن بهم نیاد

فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!
راضی هستی؟ میگن دوامش کمه

الان یه حالی هستم چون اولین بارم بود ابروهام رو از اون حالت طبیعیش خارج کردم. فکر کنم زمان ببره تا عادت بکنم بهش. از اینکه فیبروز رو انتخاب کردم هدفم هم این بود که اگه دلم برای ابروهای خودم تنگ شد راهِ برگشت به حالت قبل طولانی نباشه. اگر خوب بود که دوباره می رم. نبود هم زود پاک شده و چیزی زیادی از دست ندادم.

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.

نمیخوام نظر شخصیمو بدم نظرتونو عوض کنم چون همچین سوالی نکردین، اما لطفا لطفا لطفا گول آرایشگرو نخورین حتما حتما اول بگین با مداد طرحی که در نظر داره رو بکشه و شما تایید کنین. وسط کار چک کنید و نظرتونو بگین. طرحو دوس نداشتین بگین عوض کنه یا اینکه خودتون طرح بدین. به هیچ وجه اعتماد نکنین. تو رو در وایسی قرار نگیرین. چون اگه خوشتون نیاد جاش تا چندین سال سرخ میمونه.

منم تا آخر همین ماه میخوام برم ولی دو دلم.ابروهای خودم هیچوقت تاج نداشته میترسم بیایم عوض شه اصن بهم ...

وقتی با مداد تاج میکشی خوب میشی؟ عکس بگیر از خودت نظر چند نفرو بپرس بعد. چون تاج اگه به ادم نیاد چهره اخمو و بینی هم پهن تر دیده میشه. (اگه میخوای فاصله بین ابروتم کم کنی)