2777
2789
ما هرسال با برادرشوهرم اگه خدا قبول کنه قربونی داریم! هرسال به یه شکلی مشکل داریم!اما خداروشکر دوساله از همون کشتارگاه میدیم خیریه! امروز برادرشوهرم یه دست از گوسفند رو اورد خونه اونم مادرشوهرم جلوی خودم داد به برادرشوهرم گفت ببر واسه خانومت!!!!!! خب ینی چی؟؟؟؟ ینی منو ادم حساب نکرد یا خون اون از من رنگی تره!بخدا قسم حرفم واسه اون یه ذره گوشت نیست!از دوچشمی مادرشوهرم ناراحتم
مادرشوهره دیگه
ﺑﺎ ﺩﻟﺨﻮﺭﯼ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﮔﻔﺘﻢ ... ﺩﺭﺏ ﺁﺭﺯﻭﻫﺎﯾﻢ ﺭﺍ ﻗﻔﻞ ﮐﺮﺩﯼ ... ﮐﻠﯿﺪ ﺭﺍ ﻫﻢ ﭘﯿﺶ ﺧﻮﺩﺕ ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺷﺘﯽ ... ﻟﺒﺨﻨﺪﯼ ﺯﺩ ﻭ ﺟﻮﺍﺏ ﺩﺍﺩ ... . . . . ﻫﻤﻪ ﻋﺸﻘﻢ ﺍﯾﻦ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺑﻪ ﻫﻮﺍﯼ ﺍﯾﻦ ﮐﻠﯿﺪ ﻫﻢ ﺷﺪﻩ ... ﮔﺎﻫﯽ ... ﺑﻪ ﻣﻦ ﺳﺮ ﻣﯽ ﺯﻧﯽ
بچه شون 10 روزه به دنیا اومده هفته دیگه میبرنش واسه ختنه!از الان به فکر کادو واسه بچشه ولی به پسر من هیچی نداد!من یک سال و نیم پیش پسرمو ختنه کردم هیچی نداد! حالا واقعا من الکی ناراحتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر اینکارارو نکنه که بهش نمیگن مادر شوهر
ﺑﺎ ﺩﻟﺨﻮﺭﯼ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﮔﻔﺘﻢ ... ﺩﺭﺏ ﺁﺭﺯﻭﻫﺎﯾﻢ ﺭﺍ ﻗﻔﻞ ﮐﺮﺩﯼ ... ﮐﻠﯿﺪ ﺭﺍ ﻫﻢ ﭘﯿﺶ ﺧﻮﺩﺕ ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺷﺘﯽ ... ﻟﺒﺨﻨﺪﯼ ﺯﺩ ﻭ ﺟﻮﺍﺏ ﺩﺍﺩ ... . . . . ﻫﻤﻪ ﻋﺸﻘﻢ ﺍﯾﻦ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺑﻪ ﻫﻮﺍﯼ ﺍﯾﻦ ﮐﻠﯿﺪ ﻫﻢ ﺷﺪﻩ ... ﮔﺎﻫﯽ ... ﺑﻪ ﻣﻦ ﺳﺮ ﻣﯽ ﺯﻧﯽ
جه بیکاری بابا دوکیلو از بهترین گوشت بخر ببر خونه با عشق با خانواده ات و مهمونات بخور و صلوات بفرست به روح همه ی انسانهای کرمک دار
واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
حتی چشم روشنی بچه منو وقتی 5 ماهش شد 70 تومن داد با اینکه وضعش خوبه و پسر منم اولین نوه ی پسریشه ولی واسه پسر جاریم داره خودشو میکشه! شوهرم میگه زیادی حساسی!واقعا همینطوره؟؟؟؟؟؟
ادمهای ناراحت یه دور ادمو میرنجونن ادم با یاداوری مجدد هزاربار خودشوداغون میکنه فکرشونو از سرت بیرون کن تا خلاص شی
واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
نه عزیزم به نظر من که حساسیت نیست فرق گذاشتن اونم بین نوه اصلا درست نیست
میدونم مامان علیرضا جان قشنگ فهمیدم جی میگی اما خوب حالا جیکارشون میشه کرد؟رها کنی اسوده تری البته میشه مستقیم گلایه کنی شاید یه توضیحی داد!!!!