2777
2789
ارزو جان انتقال منفی داشتی یا افت بتا؟ تحت نظر کدوم دکتر هستی؟نظر دکتر درمورد دی اف ای چی بود؟

انتقال هام منفی میشد .الان تحت نظر دکتر علیرضایی ام .همسرم با ارولوژی مرکز مام ویزیت شد گفت باید به زیر سی برسه بعد وارد سیگل بشی.بدبختی همسر من سیگاریه و این گند میزنه به همه تلاش های من

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ارزو جان انتقال منفی داشتی یا افت بتا؟ تحت نظر کدوم دکتر هستی؟نظر دکتر درمورد دی اف ای چی بود؟

البته اینم بگم ها قبلا مرکز دولتی میرفتم هیچ گونه ازمایشی نداده بودیم نه مکملی نه چیزی .

کدوم مراکز رفتید؟چندتا جنین وتخمک داشتید؟جنینها بلاست میشدن؟

سیزده تا تخمک کشیدن ده تاش جنین شد.باراول که فرس انتقال دادم دوتاش بلاست شدن .اما دوسری فریز فک کنم ازمایشگاه کم کاری کرده یا ....خلاصه مورلا بودن چهار روزه .من شهرستانم عزیزم اینجا هم امکاناتشون کمه فک کن یه پی ار پی ساده رو نداشتن

چند سالته مامان اینده؟ چرا اقدام نمیکنی؟ من خواهرانه میگم مرکزی که انتخاب میکنی خیلی مهمه .من هم جونمو تواین راه گذاشتم هم کلی هزینه الکی کردیم .بخدا الان تو هزینه های مام موندم کاش ازهمون اول میومدم تهران 

چند سالته مامان اینده؟ چرا اقدام نمیکنی؟ من خواهرانه میگم مرکزی که انتخاب میکنی خیلی مهمه .من هم جون ...

من ۲۸سال ...یکسال ونیم اقدام 

دی اف ای همسرم بالاهست ۳۶

خودمم ذخیرم ۱/۹۴ و فیبروم ۵سانتی 

من خاستم شیراز شروع کنم دکتر بعلت دی اف ای ۳۶گفت اهدایی بخاطر همین دیگه شیراز نرفتم چون تجربه ندارن 

الانم قرار از شیراز ایشالا بیام تهران 

بعلت هزینه ودور بودن راه شروع نکردم

من ۲۸سال ...یکسال ونیم اقدام  دی اف ای همسرم بالاهست ۳۶ خودمم ذخیرم ۱/۹۴ و فیبروم ۵سانتی  ...

دی اف ای با دارو میاد پایین .سعی کن مکمل های خوب بخری براشون .تغذیه سالم داشته باشین وسردنگه داشتن ب ی ض ه

درک میکنم هزینه ها خیلی زیاده من خودم موندم ... ما هم ده ساعت فاصله داریم تا تهران .فعلا استارت اولیه رو زدیم خدا خودش کمکون کنه باقیشم جور شه