2777
2789
عنوان

هیچوقت نباید به مردا اعتماد کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2432 بازدید | 135 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید ها ولی با یکی دوتا نه صدتا اینجورمردا کرم دارن😨حیف تو بشین باهاش مفصل حرف بزن نمیگم کارش خوب ...

عزیزم تو این مدت خیلی تلاش کردم ولی باز میدیدم یه مدل دیگه خیانت کرده. جالبم اینجا بود میگفت تو زنمی تو رو دوست دارم

سلام گلم خوبی؟؟؟؟

امیدوارم این مشکل برا هیچ بنده خدایی     پیش نیاد

من خیلی حالم خرابه 

برادر شوهرم دفتر داره شوهرم با دوتا خانوم اونجا سه تایی کار میکنن

من خدایی گوشیم از قبلم ضبط صدا داش اماا چن روز پیش شوهرم گف گوشیتو بده چن روز دست من دیشب رفتم تو قسمت صبط صدا 

انقدرررر دلم شکست به خدا 

خانومایی ک سیاست ی زن زرنگو ندارن کتاب زنان زیرک حتما بخونین.میشه برا نی نیم ی صلوات بفرستین که بمونه برام این دفعه...خدا جونم مرسی بابت هدیه ای ک گذاشتی تو دلم😍😍🤗فندوق جونم منتظرتم 
همه که مثل هم نیستن. ولی فکر کنم شما خیلی صبوریدا

و خیلی خونسرد😐

اگه یخچالا اهل تلافی بودن                                        هر نیم ساعت در اتاقمونو باز میکردن و میگفتن دیگه چه خبر؟؟؟!!!                                                            خوشبختانه این بزرگواران اهل گذشتن😂😂

خدا لعنت کنه همچین مردایی رو... یه مشت هرزه ی کثیف ک اسم مرد رو فقط یدک میکشن...

حیف ک خدا ب اینا زن میده!! 

شما هم تا بچه نداری خودتو خلاص کن،،  دیگه باید چیکار کنه ک نکرده؟! بسه واقعا

خودتو گول نزن ..