2777
2789
عنوان

هیچوقت نباید به مردا اعتماد کرد

2430 بازدید | 135 پست

من کلا یک سال و نیم زندگی کردم با شوهرم

تو این مدت هیچی برام کم نذاشت همه جوره کامل بود

تا اینکه متوجه خیانتش شدم حدودا ۶ماه پیش. موقعیت شغلیش و تیپ و قیافش خیلی خوبه ولی منم ازش کم ندارم که بگم کم بودم براش. ازش دلیل خواستم بگه چرا اما سکوت کرد حتی نگفت اشتباه میکنی. هربار که بحثش میشد میرفت ده روز جنوب و مناطق محروم کار میکرد که من ساکت شم. اما من بازم بخشیدمو موندم کنارش. تا اینکه یک ماه پیش علنا تموم شد رابطمون چون عکساشو با چندتا دختر دیدم تو موبایلش... الانم منو بلاتکلیف گذاشته نه میاد سر خونه زندگیمون نه طلاقم میده. هیچکسم حریفش نیست. تو این مدت متوجه شدم با چندنفر دیگه ام درارتباطه.. واقعا خدا نصیب هیچکس نکنه

خیلی سخته خیلی.‌. 

بنظرتون مردی که تعهد براش تعریف نشده میتونه درست بشه؟ منکه خیلی صبوری کردم اما تفاوتی نداشت.. همه چیزش عالی بود اما چه فایده!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم این مردایی که نمیتونن متعهد باشن خب زن میگیرن چیکار ؟من خودم یه پسر عمو دارم 40 سالشه ولی گفته تا اخر عمر ازدواج نمیکنم وقتی نمیتونم متعهد باشم زن بگیرم چیکار

شاید اگه پشیمون شه و بفهمه تعهد نداشته باشه از دستت میده تلاش کنه

برو مشاور ببین اونم میاد یا نه؟ 

خیلی سخته عزیزم ❤️ امیدوارم جواب این همه گذشت و صبوری کردنت رو ب شادی ببینی

یادم تورو فراموش..

همه که مثل هم نیستن. ولی فکر کنم شما خیلی صبوریدا

اینکه دوست داشتنیم تقصیر من نیست خوش شانسیه توئه 😎 یک جذاب مغرور آزاد،  از اونا که تیپهای سنگین و خاصی میزنن 👔ادکلن خاص،سوار ماشین مشکیشون میشن و ساعت 1 شب به بعد تنها تو خیابونا رانندگی میکنن 🚗 در حالی که یه آهنگ خاصو 100 بار گوش میکنن، همونایی که تنها کافه و رستوران میرن... شبا تنهایی قدم می زنن، از دورکه نگاشون میکنی ابروهاشون گره خورده تو هم... همش فکر میکنن، ولی وقتی نزدیک میری و باهاشون صحبت میکنی با نگاه و آرامش خاصی باهات حرف میزنن ! ازاونا که بهترین آدما برا درد و دلن، همونایی که راجبه همه چیز اطلاعات دارن و نگفته می‌فهمن، از اون جذابایی که خیلی سخت اعتماد میکنن ! اگه بهشون دروغ بگی ، سعی نمیکنن ثابت کنن و مچ بگیرن، بلکه...یه لبخند کوچیک با چشای خمار میزنن و آروم پا میشن و میرن...