2777
2789
عنوان

چی بخورم که سقط کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 69000 بازدید | 107 پست
منم این دومین سقطمه😔 

نگران نباش عزیز دلم خدا به موقعش بهت بچه میده

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا  موافقم با شما فقط زود یک چیزی میخوان بگن متاسفانه یا میگن چرا جلوگیری نکردید یا چی کل ما ...

سارا جون براي اينا همه چي حتي استفاده از عقلشونم گناهه و مجازات الهي داره !!!  بنده خدا اين خودش ناراحته اينام نمك به زخمش مي پاشن.... 

يك روز بر گونه ي اين مملكت يك بوسه و بالاي سرش يك يادداشت مي گذارم و مي روم : آنچنان خوابيده اي كه دلم نيامد بيدارت كنم . 

اگه گیربیاری فک کنم عطاری ها هم داشته باشن بگو فقط بعدش حتما سونو انجام بده 

هم قبلش هم بعدش ولی چون مال شما دکتر گفته برو زیر نظر دکتر خدای نکرده یوقت رحمتون آسیب میبینه 

عزیزم اینجا نظر خواهی نکن اگرم کردی همون اول توضیح بده ک چرا میخوای سقط کنی  چون بجای راهنمایی ...

تو پست اول گفت دکتر بعد تعطیلات وقت داده بهش 

بعضیا فقط عنوانو میخونن و پشششت سرهم حرفای نامربوط میزنن

تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد *** زندگی درد بزرگیست که درمان دارد
فقط خانومایی که میگید بچه مشکل داره باید سقط کنه . بازم قتله . از لخاظ شرعی مورد داره ولی قانون اجاز ...

عزیزم گناه اینه ک یه طفل بی گناه و مریض رو بیاری تو این دنیا و تا اخر عمر مجبور ب تحمل درد و نقص باشه

آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حل‌شه :)

فقط خانومایی که میگید بچه مشکل داره باید سقط کنه . بازم قتله . از لخاظ شرعی مورد داره ولی قانون اجاز ...

چرا نمیفهمن یسریا ک میگه متوقف شده یعنی بچه قلب نداره جون نداره چرا هی الکی بحث شرعیش پیش میارین مطمئن باش شرع هم ماده قانونی داره

دخترنازم من وباباجونت بی صبرانه منتظرتیم  از خدا میخوام سلامت وسالم چشماتوتواین دنیا باز کنه   
به خدا انقدر بچه دوست دارم و با ای یو ای باردار شده بودم ولی هفته ۵ رشدش متوقف شد 😔

عزیزمممممم ببخشید نمیدونستم انشالله ما هم به ارزومون میرسیم خیلی سخته منم کشیدم😣😣😣

زندگی کوتاهتر از اونیه که بخوام با افکار منفی خرابش کنم پس تا وقتی به خدا ایمان دارم همه چی برام مثبته
راست میگی عزیزم ولی چون خیلی ناراحتم یادم رفت که کامل توضیح بدم

درکت میکنم عزیزم امیدوارم خدا یه نینی ناز و سالم بهت بده 

خیلی ناراحت شدم برات 

یکی از آشناهای ما گرمیجات خورد سقط شد ولی شما هر کاری دکتر میگه انجام بده ک خدای نکرده مشکلی برات پیش نیاد