سلام من شش هفته و پنج روزمه و دیروز ببخشید بعداز نزدیکی لکه بینی داشتم که دکتر برام از قبل شیاف داده بودکه اگر لکه یا خونریزی داشتم استفاده کنم. دیروز که استفاده کردم خوب شدم دیگه خبری نبود تا الان که بازم هست،ومن دوباره شیاف استفاده کردم ولی خیلی میترسم که اتفاقی بیفته شماها تجربه مشابه داشتید؟
در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام اکنون او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقت شریک شده ام ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم🤗
در دلم کسی جا دارد که در تمام زندگی ام اکنون او را حس میکنم و به خاطر وجودش با خداوند در خلقت شریک شده ام ندیده دوستش دارم و عاشقانه منتظر حضورش در آغوشم هستم🤗
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام خانمی. سه ماه اول اصلا رابطه جنسی نداشته باش وقتی لکه بینی! دکتر باید بهت میگفت.
شیافت رو هم هر شب استفاده کن نه اینکه وقتی لکه رفت قطع کنی. بیشتر استراحت کن.
خواهش میکنم برای سلامتی نی نی من و بارداری خوبم یه دونه صلوات بفرستید. اونایی که سقط داشتن میدونن چه استرسی دارم . چقدر دل نگرانم. الهی همه منتظرای نی نی زودتر دامنشون سبز بشه. ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین.
سلام حتما برو دکتر منم هفته ۶ بودم لکه دیدم رفتم دکتر گفت ساک حاملگی رشدی متوقف شده و باید سقط کنم.
ای وای اخه دکترم که نیست وامروز فردا هم تعطیله
مواردی که گفتیم رعایت کن خانمی. با همسرت هم صحبت کن و بگو به خاطر بچه باید تحمل کنید
خواهش میکنم برای سلامتی نی نی من و بارداری خوبم یه دونه صلوات بفرستید. اونایی که سقط داشتن میدونن چه استرسی دارم . چقدر دل نگرانم. الهی همه منتظرای نی نی زودتر دامنشون سبز بشه. ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین.
اه اعصابمو بهم میریزین هفته ۶ یعنی چی نزدیکی اخه به اون شوهراتون بگین ۳ ماه غلاف کنن میمیرن نه اصلا نترس من بعد از سونو وازینال هفته ۶ کلی لکه بینی قهوه ای داشتم هیچی نیس برو دکتر شیاف میده احتمالا بزار خوب میشه چون الان دهانه رحم خیلی حساسه و رگهای خونی خیلی زیاده سریع لک میبینی خواهشا دیکه نزدیکی نکن
مواردی که گفتیم رعایت کن خانمی. با همسرت هم صحبت کن و بگو به خاطر بچه باید تحمل کنید
عزیزم ازوقتی فهمیدیم که باردار هستم خیلی کمتر شده ورعایت میکنیم تاحالا هم مشکلی نبود ولی دیروز که اینجوری شد همسرمم خیلی ناراحت شد وترسیده بود خودش