2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😓😓😓 فک کنم از شب بیداری زیاد باشه البته آب هم زیاد نمیخورم

الان خوبي 

اما مراقب نباشي ي دفعه شكسته ميشي

منم تا ٣٥ خيلي خوب بودم بهم مي اومد ٢٥ باشم نهايتش

اما ٣٦ بخاطر اتفاقات بد و لاغري يك دفعه شكسته شدم الان كاملا مشخص هست بالاي ٣٠ هستم

ولي مثلا ٣٢ و ٣٣

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    

بچه داري؟

بنظر مياد متاهل باشي 

رنگ رژ و رنگ مو ب تنهايي خيلي ب صورتت ميان و زيبا هست

اما از بابت سن انگار سنت رو نميشه درست تشخيص داد بيشتر بهت ميخوره

رنگ رژ قرمز ب هر كسي نمياد اما ب شما مياد

منتهي خب سن رو هم بيشتر نشون ميده

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
چه عالی نظر دادی  رژ چرا نمیاد به آرایش چشمم؟

رنگش قرمز خوبي نبود يكم تيره تر بهتره،  و اينكه به نظرم براي ارايش چشم از سايه هاي بژ استفاده كن با ريمل، يا رژ شاين بزن يا رژ كرم بزن، زماني رژ قرمز خيلي خوب ميشه كه موهاتو دمب اسبي كني، با يه خط چشم ساده، هر نوع ارايشي به يه مدل مو مياد به نظرم، 

كسايي كه زبان الماني بلدن يا شروع كردن به ياد گرفتن بيان تو تاپيكم رفع اشكال كنيم و با هم بخونيم 😊
یه بار عکسمو گذاشته بودم یه خانمی بهم گفت بالای ۴۰ میخوره بهت یعنی نابودم کرد😂😂😂 رفته بود رو مخ ...

همينو گذاشته بودي؟