2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به نمرات وعلاقشون داره. 

لطفا به علاقشون توجه کنید چون زود از درس زده میشن نوجوونا. 

من یه شاگرد داشتم درساش فوق العاده عالی اما چون خانواده گفته بود بیا این رشته به خاطر اونا درسش رو تا دیپلم بیشتر ادامه نداد میگفت انگیزه ندارم چون مورد علاقم نبست

خودمم همین و میگم پسرم عاشق هوا فضاس بنظر خودم الان بیشتر تو رویاس تا این که درکی از آینده داشته باش ...

بذار هرچی خودش میخواد انتخاب کنه

من عاشق ادبیات بودم مامانم گفت الا و للا تجربی رفتم ادامه تحصیلم دادم ولی با کلی درس و تجربه شغلمو ول کردم چون علاقه ای وجود نداشت

🧚‍♀️

اصلا راجب پسرت اینجوری قضاوت نکن،رویای چی،از کجا معلوم موفق نشد، هر چی علاقه داره بذار همونو بخونه، هر رشته ای اگر موفق باشه درآمدزا میشه براش،مهم خلاقیت و عرضه آینده پسرته.