2777
2789
عنوان

دختر دوس دارم

252 بازدید | 19 پست

خانما یه پسر ۴ ساله دارم الان ناخواسته باردارم دلم میخواد دختر باشه چون تو خانواده خودمم ۶ تا نوه پسر یه دونه دختر اونم بزرگ شده کاش بچم دختر باشه انرژی مثبتاتون سرازیر کنید لطفا 

ایشالا اول سالم و سلامت به دنیا بیاد بعدم خدایا دخترش بده 

اگر بدانيد مردم هزار بار بيشتر به يك سردرد معمولى خوداهميت مى دهند تا به خبر مرگ من و شما،ديگر نگران نخواهيد شد کهدرباره شما،چه فكرى مى كنند...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایا بش دختر بده انرژی مثبت انرژی مثبت البته اول سالم

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  

دختر دختر دختر

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 

دختر خیلی شیرینه ..♥️

مخصوصا اینکه یه پسر هم داری جنست جور میشه به قول قدیمیا😅

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
منم دختر میخااام  ولی بچه های جاری هام پسره😨

دختر بهشون ندیاااا

منم دختر دارم بچه جاری و خواهرشوهرام پسرن  

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
نه نمیدم😊☺☺☺ دعاااا کن من دختر دار بشم😙😜دختر خیلی دوس دارم

خخخخ

انشالله هر چه هست سالم باشه نینی ایندت دختر هم باشه

فکر کردم تیکر بارداری😘