2777
2789
من سز نشدم ،دوتا طبیعی اووردم،متایفانه اولی بخاطره نداشتن اگاهی خیلی خودمو زجر دادم اما دومی و با اک ...

آگاهی از چ نظر به منم بگین تا بدونم

❤دختر نازم وجودت بهترین هدیه عشقست❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طبیعی زنده زنده پایینه مث پارچه قیچی میکنن😨😢تا چن روز نمیتونی بشینی من سزارین کردم بعداز دوروز سرپا بودم جای عملمم معلوم نیست خداروشکر شکمم ندارم بازم خداروشکر 😊😊😊

.

طبیعی با امپول بیهوشی مثل سزارین بیهوش میشی من وقتی دیگه داشت می اومد بچه سر سینه هامو فشار میدادن ک از دردش بهوش بیام.خیلی عالی بود

نذر سوره اسرا دارم.۵تا مونده اگه کسی میتونه کمک کنه اگه خواستید بخونید لطفا بهم بگید...ممنون

من خودم از جند تا دکتر زنان پرسیدم که:

-خودتون زایمان داشتین؟!

*بله

-طبیعی یا سزارین؟!

*سزارین

-پس چرا میگید طبیعی؟!

*ما مجبوریم، دستور وزیره، طبیعی واسه کسی خوبه که بیشتر از ۳ تا بچه میخواد، وگرنه اونی که یکی دوتا میخواد سزارین بهتره

خودم از زبون دکتر زنان شنیدم اینو

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب

من سه روز برای طبیعی دهنم سرویس شد هیچ دارویی روم ج نداد و آخر سز شدم...و میگم ای کاش از اول میرفتم سز...همه چیه بچمو خودم بردم..غربالگری شنوایی ..با شیاف کنترل کردم دردمو

طبیعی با امپول بیهوشی مثل سزارین بیهوش میشی من وقتی دیگه داشت می اومد بچه سر سینه هامو فشار میدادن ک ...

چه جالب یعنی همون روش اپیدورال میشه؟؟؟

❤دختر نازم وجودت بهترین هدیه عشقست❤
من خودم از جند تا دکتر زنان پرسیدم که: -خودتون زایمان داشتین؟! *بله -طبیعی یا سزارین؟! *سزارین ...

خدا لعنتشون کنه    به اونجای زنا هم کار دارن   حالا به تو چه ما چطور میخوایم بزاییم

خدایا شکرت. 
من خودم از جند تا دکتر زنان پرسیدم که: -خودتون زایمان داشتین؟! *بله -طبیعی یا سزارین؟! *سزارین ...

دکترمنم گفت اما یه خانمی روکنارم بستری کردن گفت سزارین پنجم م هست مگه میشه؟

.
دکترمنم گفت اما یه خانمی روکنارم بستری کردن گفت سزارین پنجم م هست مگه میشه؟

نمی دونم!

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب
طبیعی ولی الان اینجا باز دعوا میشه😐

یعنی سزارین دردش بیشتره؟

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯