بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خانوم ها خواهشأ اگه کسی در این شرایط بوده جواب بده لطفا
سلام عزیزم شما میرین پیش دکتر حنطوش زاده به خاطر بارداری پرخطرتون الان بارداریتون تو چه شرایطی خوبین منم شرایطم مثل شما بوده میخواستم بدونم الان در چه وضعیتی هستین؟
سلام عزیزم شما میرین پیش دکتر حنطوش زاده به خاطر بارداری پرخطرتون الان بارداریتون تو چه شرایطی خوبین ...
سلام.شکر خدا تا حالا همه چی خوب بوده.سایز رحمم خوبه که بارداریهای قبلی نبود.تورم که اصلا ندارم که بارداری های قبلی از هفته14داشتم و مهمتر اینکه غربالمم خوب شد.مونده انومالی و مایع جنین که یکشنبه می رم مطب خود دکتر واسه سونو
خدایا چنان کن سرانجام کار/توخشنود باشی و ما رستگار
سلام.شکر خدا تا حالا همه چی خوب بوده.سایز رحمم خوبه که بارداریهای قبلی نبود.تورم که اصلا ندارم که با ...
خب خداروشکر انشاالله که به حق فاطمه الزهرا نی نی ت سلامت بیاد بغلت یعنی ورم داشتین توبارداریهای قبلی منم رفتم پیش حنطوش برام یه سری آزمایش داد که انجام دادم منتظرم جوابش بیاد خدا کنه دیگه بااین آزمایش تکلیف این مشکلات منم مشخص بشه مال شماهم توبارداری های قبلی از هفته ی ۱۴این کم بود آب جنین مشخص میشد؟
💛هر چه هست از برکت خداست💛 امام زمان (عج) عیدیمو داد ؛ شب نیمه شعبان فهمیدم مامان شدم 😍 کوچولومون بیمه ی امام رضا جانه 🌸 یه صلوات برای سلامتیش بفرستید 🌸ممنوووون ....... امیرعباس جانم روز ولادت حضرت زینب و آغاز سال نوی میلادی بدنیا اومد ❤❤❤