2777
2789
عنوان

خیلی کفری ام از مادرشوهرم،😓

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 21 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو جا براى سيسموني ندارم، بدون تخت هم نميتونم زندگى كنم  انشالله هر وقت شوهرم تونست يه خون ...

مستقیم جرات ندارم بگم که ولی رسوندم که خونم کوچیکه و جا نمیشه

🌼الهی و ربی من لی غیرک🌼
زحمت پول جور کردن رو ب خودشون نمیدن کسی که ماهی ی تومن فقط پول گوشت و مرغشه پول براش میمونه

خیلی محترمانه و بدون دعوا بهش بگو که خودم تصمیم میگیرم ک چیکار کنم واسه اتاقم و سیسمونی بچه م...شما دخالت نکنید

این جهان کوه است و فعل ما ندا ... سوی ما آید نداها را صدا
مستقیم جرات ندارم بگم که ولی رسوندم که خونم کوچیکه و جا نمیشه

ببين يه بار رك باش بگو خونه پسرتون كوچيكه جا واسه سيسموني نداره ببين اشتباهات منو نكن. منم هيچچچ كاري واسم نكردن هم واسه جهيزيه سنگ تموم گذاشتم هم سيسموني آخرم پدر شوهر اومد خونمون گهواره بچه توا اتاق ما بود يهو برگشت گفت گهواره نداره؟ اينقد حرص ميخورم چرا همون موقع محكم نگفتم نهههه دوست نداشتم نخريدم. عين احمقا گفتم چرا تو اتاق خودمونه