2777
2789
عنوان

چیکار کنم،پسرم مثل قبل بشه😒😒😒

179 بازدید | 9 پست

سلام خانوما

پسرم هفت ماه و نیمشه

تا قبل از ۱۰روز پیش که بریم مسافرت خیلی بچه آرومی بود،من کارهام رو میکردم و اون همین که صدای من رو از اتاق بشنوه ساکت بود یا گاهی ببینتم،یا مثلا وقتی تی وی و عروسک هاش جلوش بودن اصلا کاری به من نداشت ،از وقتی رفتیم مسافرت تا این چهارروزی که برگشتم،همش باید بغل باشه،حتی کنارش بشینم هم قبول نداره،فقط بغل

خونه رو گند برداشته،ظرف ها نشسته،از سفر اومدم ساک نامرتب،خونه پر از گردو خاک،دستشویی و حموم رو باید بشورم حتی این چند روز غذاهم که درست میکردم،درحالیکه پاچه شلوارم رو گرفته بود،مداااااااام داشت زار میزد

گاهی از شدت دستشویی دیگه میترکم تا بخوابه پسرم

ازگشنگی میمیرم،شیرهم میدم 

چرا اینطوره؟دیگه تی وی هم نگاه نمیکنه

قبلا خیلی دوست داشت

بحث بغلی بودن نیست،دیگه واقعا کلافه شدم

قیافه همسرم وقتی اولین بار بهش گفتم حسود پلاستیکی😒😵😲(اینو هم از نی نی سایت یاد گرفتی؟؟؟؟نی نی ساااااااااااایت می کشمت😠😡😤)
نکنه از چیزی ترسیده 

فک نکنم،اونجا هم اینطور بود

قیافه همسرم وقتی اولین بار بهش گفتم حسود پلاستیکی😒😵😲(اینو هم از نی نی سایت یاد گرفتی؟؟؟؟نی نی ساااااااااااایت می کشمت😠😡😤)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک نکنم،اونجا هم اینطور بود

دندون درنمیاره عزیزم بچه

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  

شاید دلدردی رفلاکسی دندونی چیزی بالاخره الکی گریه نمیکنه غذا بهش میدی گاهی از گرسنگیه ی چیز جامد دلش میخاد سیر تر بشه . یا شایدم تشنش میشه اب بهش بیشتر بده روزا. شکمشم چرب کن دورنافش و مقعدشو روغن زیتون بزن. بالاخره تمام اینکارو باهم بکن زبون نداره بگه که شاید اروم شد. لثشم یه کوچولو با استامینوفن و گوش پاک کن ماساژ بده . گریپ میکسچرم روزا بهش بده قبل غذا بالاخره همرو باهم انجام بده شاید درست شد. من بچمو فهمیدم تشنشه انقدر گریه میکنه گاهیم شیر میدم ولی گریه میکنه پشتش میفهمم سیر نشده سیب زمینی پوره میکنم یا دمی گوجه کوچولو بهش میدم اروم میشه . 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
شاید دلدردی رفلاکسی دندونی چیزی بالاخره الکی گریه نمیکنه غذا بهش میدی گاهی از گرسنگیه ی چیز جامد دلش ...

ممنون عزبزم

خب تو ماشین همه اش تو بغلت بوده آرامش داشته اون که نمیدونه چون تو ماشین بودید بغلش میکردید بعدم این حالت به مزاجش خوش اومده

الان بخوابونش زمین براش آهنگ بزار و از پیشش بلند شو برو ببین آرومه یا بازم میخوا بغل باشه ولی در کل بچه منم هفت و نیم ماهست و بغلی من یه غذا میزارم وسطش چند بار باید بغلش کنم 

خدایا میشه سال‌99 رو حذف کنیم دوباره نصب کنیم آخه این ویروس داره🥺😬

منم تو یکسالگی دخترم رفتم مسافرت همش بغلم بود و چون حوصله اش سر میرفت مدام شیر میخورد

وقتی برگشتیم هم همون طور بود یواش یواش خوب شد

زندگی زیبا شد، درست از همان زمانی که تو تمام زندگیمان شدی