2777
2789
عنوان

مامان های باردار تو رو خدا بیاین

73 بازدید | 7 پست

سلام خانما من بارداری اولمه الان ۱۴ هفته و ۶ روزمه، دو روزه سر درد شدید دارم نمیدونم چرا حس میکنم ضربان قلبمم رفته بالا، فشارم همیشه پایینه، پس نمیتونه از فشار بالا باشه، سونو کلیه دادم، نشون داده ی سنگ خیلی ریز تو کلیه راستم هست، خلاصه سرم خیلی درد میکنه ، علت رو کسی میدونه؟

میگن خدا هر کسی رو که خیلی دوست داشته باشه بهش دختر میده، خدا جون مخلصتم منم خیلی دوستت دارم 😙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر ضریان قلبت تو یه مدتی همش بالاست باید بری دکتر اما اگه چند دقیقه تپش قلب داری و بعد خود به خود خوب میشه یعنی طولانی مدت نباشه طبیعیه. فشارتم که باید هر وقت میری دکتر چک کنه

دخترم تمام زندگیمه🙆

عزیزم سردرد تو بارداری طبیعیه و خیلی جای نگرانی نیست

منم دارم

بیشتر بخاطر هرمون هات هست 

فشارتم پایینه حتما درست حسابی غذا نمیخوری

من فشارم بالا پایین نیست ولی گاهی سردرد دارم و ضعف

اما اگه فشارت پایینه باید به خودت برسی و غذاهای سالم و مقوی بخوری

اما ی بار برو دکتر تا خیالت راحت بشه

در مورد سنگت هم حتما به دکترت بگو و بهتره بری متخصص ارولوژی

اما مطمئنا چون ریزه فعلا جای نگرانی نیست

آب زیاد بخور و چایی کمتر 

آب سرد نخوری برای کلیه بده