2777
2789
عنوان

سلام هوای کاشان واصفهان چطوره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 18 پست
ما هفته پیش اصفهان بودیم خوب بود هوا ..الانم که آب زاینده رود اومده ...کاشان هم که عالیه الان ..من ج ...

یزد خوبه جاهای خوبی داره من دوست دارم برم شوهرم میگه هوا سرده بارونیه نریم مادرشوهر فضولم میگه تازه باردار شدی بشین تو خونه تا بچت سفت بشه

منو ببخش بخاطرت نجنگیدم
یزد خوبه جاهای خوبی داره من دوست دارم برم شوهرم میگه هوا سرده بارونیه نریم مادرشوهر فضولم میگه تازه ...

شما میخوای جایی بری به مادرشوهرتون میگید 😐به ایشون چه که اظهارفضل میکنن...بعدم کاری نداره آب و هوا رو چک کنید قبل رفتن .بارون چیه ما به سرمون زده بریم شمال 😂😂..ولی قبل سفر با دکترت مشورت کن ..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما میخوای جایی بری به مادرشوهرتون میگید 😐به ایشون چه که اظهارفضل میکنن...بعدم کاری نداره آب و هوا ...

شوهرم بچه ننس الهی که خیر نبینه از زندگیش زنگ زد به مادرش گفت میاید بریم گفت نه اخه برادرشوهرم پاش شکسته مجرده گفت نمیتونم گرفتار این بچه شدم شما نرید بشینید توی خونه

الهی دیگه دامادی بچه هاشو نبینه زنیکه اشغال فضول

منو ببخش بخاطرت نجنگیدم
شوهرم بچه ننس الهی که خیر نبینه از زندگیش زنگ زد به مادرش گفت میاید بریم گفت نه اخه برادرشوهرم پاش ش ...

عزیزم نفرین نکن حالا ..انرژیش برمیگرده تو زندگی خودت .بعدم تقصیر شوهرته ..همون میگه بارون میاد و سرده 😐شده یه روزه یه طرفی بره حتما برووو .تا مادرشوهرت فکر نکنه دستور میده و شما میگید چشم