2777
2789

سلام.

خانما من دقیقا ۱آذر سقط داشتم.

امروز بی بی ذاشتم و مثبت بود.یعنی دو ماهو ۱۸روز از سقطم میگذره.

حالا نمیدونم چرا استرس دارم که خدای نکرده اتفاق بدی نیفته.

دکترم بهم گفت ۴ماه صبر کن.ولی من بعد از اولین پری که شدم اقدام کردم.یعنی دو ماه بعد از سقط.

سقطمم کمتر از ۸هفته بود سنش.۶هفتگی رفتم سونو گفت ساکت خیلی کوچیکه.دو هفته بعد بیا.تقریبا یه هفته بعدش افتادم لکه بینی و خونریزی.

فکر کنم هنوز قلب نداشت.

کسی بوده مثه من زود باردار شده باشه و به خیر گذشته باشه؟

انشالله به خیر میگذره 

منم پنج آذر سقط کردم ولی دکتر بهم قرص جلوگیری داد گفت تاسه ماه نباید باردارشی

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

دیگه الان ک باردار شدی پس ب امید خدا استرس نداشته باش 

مواد غذایی با طبع گرم مثله هل دارچین زعفرون گلاب و این جور چیزا نخور 

ان شاالله ک بسلامت ب اغوشت میاد

نی قلیونتونم 😝 خانوما هرکس میدونه بگه من چکار کنم چاااااااق شم دارم میمیرم 😶😲مامانم میگه فقط دندونات مونده 😀 چند روز پیش تو سایت زدم ک وزن نرمالم چقدر باید باشه گفت دو کیلو اضافه وزن داری و با رژیم برای عید به فرم ایده الت برس🙁. من🤯سایت😌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستم بود.بعد از سقط خیلی زود باردار شد.دکتر بهش گفت باید صبر میکردی اینم گوشش بدهکار نبود..ولی قشنگ استراحت کرد...بچش سالم دنیا اومد الان بچش ۵ یا ۶ماهشه میگه دارم اقدام میکنم برای بعدیییییی😲😲😲

لبخند بزن..اینطوری قشنگتر نیستی؟؟
چن هفته بودی؟ من دقیقا دو ماه صبر کردم.

هشت هفته 

رشد جنین تو هفته شش متوقف شده بود قلب‌ داشت ولی بدون ضربان

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.