معمولا فویل میذارن زیر میوه ولی به نظرم بهداشتی نیست. میتونی سینی مناسب انتخاب کنی روشو کاغذ روغنی پهن کنی، میوه هارو حداکثر یک سانت حداقل نیم سانت برش بزنی و کنار هم بچینی و بذاری خشک شه. بعضی ها خیلی خشک میکنن بعضی ها یکم زودتر برمیدارن اگه میخوای خیلی خشک نباشه باید تو یخچال نگه داری،
میوه هایی که سیاه میشن رو یکم آب پرتقالی آب لیمویی چیزی روشون بچکونی بلافاصله بعد برش، دیگه سیاه نمیشن. البته مهم نیس میوه خشک خیلیا سیاه میشه.
من دوس دارم پرتقال و کیوی با پوست خشک شن. به علاوه کیوی نباید خیلی نرم باشه از سفت هاش انتخاب کن.
من معمولا روی میوه هارو باز میذارم نمیدونم اگه بپوشونی بهتره یا نه.