2777
2789

من شوهرم خرمالو خشک میکنه رو بخاری

فقط رو توری فلزی بزار که هم زیرش هم روش هوا برسه و خشک شه...نزدیک بخاری بزار

رو پارچه اصلا نزار چون بعد ازینکه خشک شد و میخوای برداری از رو پارچه میبینی پُرز پارچه هم چسبیده به میوهات😑

⚡یک عدد بی برق...⚡

معمولا فویل میذارن زیر میوه ولی به نظرم بهداشتی نیست. میتونی سینی مناسب انتخاب کنی روشو کاغذ روغنی پهن کنی، میوه هارو حداکثر یک سانت حداقل نیم سانت برش بزنی و کنار هم بچینی و بذاری خشک شه. بعضی ها خیلی خشک میکنن بعضی ها یکم زودتر برمیدارن اگه میخوای خیلی خشک نباشه باید تو یخچال نگه داری،

میوه هایی که سیاه میشن رو یکم آب پرتقالی آب لیمویی چیزی روشون بچکونی بلافاصله بعد برش، دیگه سیاه نمیشن. البته مهم نیس میوه خشک خیلیا سیاه میشه.

من دوس دارم پرتقال و کیوی با پوست خشک شن. به علاوه کیوی نباید خیلی نرم باشه از سفت هاش انتخاب کن.

من معمولا روی میوه هارو باز میذارم نمیدونم اگه بپوشونی بهتره یا نه.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معمولا فویل میذارن زیر میوه ولی به نظرم بهداشتی نیست. میتونی سینی مناسب انتخاب کنی روشو کاغذ روغنی پ ...

مرسي عزيزم پرتقال تلخ نميشه ؟ 

hair coloris ~ hair keratin 
مرسي عزيزم پرتقال تلخ نميشه ؟ 

خواهش میکنم گلم. بستگی به میوه ش داره اما خب من تاحالا هرچی خوردم کمی تلخ بوده. به نظرم میوه خشک های زمستونی فقط جنبه تزیینی دارن اکثرا خیلی خوشمزه نیستن. راستش نمیدونم چطور میشه جلوی تلخیشو گرفت. البته اونقدرام افتضاح نمیشه. من پرتقال خشکو فقط میک میزنم نمیخورم، یا اینکه یکی دوتا تو چایی میندازم خوش عطر میشه. لیمو هم میتونی خشک کنی

خواهش میکنم گلم. بستگی به میوه ش داره اما خب من تاحالا هرچی خوردم کمی تلخ بوده. به نظرم میوه خشک های ...

كلا پرتقال تلخ ميشه عزيزم دستگاه ميوه خشك كن خوب ماركشو ميدوني ؟ 

hair coloris ~ hair keratin 
كلا پرتقال تلخ ميشه عزيزم دستگاه ميوه خشك كن خوب ماركشو ميدوني ؟ 

نه والا گلم. ما خریدیم اما اصلا کاربرد نداشت برامون واقعا بیخود بود. مصرف برقش خیلی بالاست و کلی زمان میبره باید روشن باشه و ظرفیتشم کمه. ما تابستونا تو فضای باز زمستونم رو شوفاژ خشک میکنیم مامان بزرگمم رو بخاری خشک میکنه.