2777
2789
عنوان

چرا پری نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 27 پست
 عین من ۲۰هفته سقط شد بچم دکتر بیسوادم میگف خوبی همه چی اوکیه ولی یه دکتر دیگه تا ازمایشا سوتو ...

اخه نارسایی یعنی چی؟ من توی ازمایشام نوشته روی عروق رحمی فشار هست. دکتر بهم قرص داده ، برا منم ممکنه نارسایی اتفاق بیفته؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه نارسایی یعنی چی؟ من توی ازمایشام نوشته روی عروق رحمی فشار هست. دکتر بهم قرص داده ، برا منم ممکنه ...

ینی ضعف دهانه رحم وقتی وزن جنین زیاد میشه دهانه رحم باز میشه برامنم اینجور شد

خدایا به امید خودت
من بیست و سه هفته زایمان زودرس داشتم ودو قلو هام و از دست دادم

متاسفم عزیزم بعد این زایمان زودرست چهل روز لکه بینی داشتی بعد یه ماه پریود شدی درسته؟ سرکلاژ کردی؟

خدایا به امید خودت
من بیست و سه هفته زایمان زودرس داشتم ودو قلو هام و از دست دادم

دفه بعد سرکلاژ کردی ؟آخه مشکله من که یکی دوتا نیس من قبلا یه زایمان زودرس ۲۱ هفته داشتم ومثله شما جلوگیری نکردم و زود باردار شدم این دفه سرکلاژ کردم و این دفه بخیه ها باز شدن باز دهانه رحمم باز شد با اینکه استراحت میکردم وآمپول پرلوتون میزدم ولی هیچ فایده ای نداشت 

خدایا به امید خودت
دفه بعد سرکلاژ کردی ؟آخه مشکله من که یکی دوتا نیس من قبلا یه زایمان زودرس ۲۱ هفته داشتم ومثله شما جل ...

نه سرکلاژ نکردم دکتر گفت بخاطر اینکه دوقلو بودن این اتفاق افتاد  عزیزم انشالله هر چه زودتر نی نی تو صحیح و سالم بغلت بگیری 

اخه نارسایی یعنی چی؟ من توی ازمایشام نوشته روی عروق رحمی فشار هست. دکتر بهم قرص داده ، برا منم ممکنه ...

از من گف دهانه رحمت نارسایی داره یعنی کوتاه باردار بشم باید سرکلاژ بشم و استراحت مطلق

خدا مواظب تو دلیم باش سپردمش به خودت