2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم بهم پونصد تومن داد 

منم ديشب يه جفت جوراب از طرف دخترم كه سه ساله اشه 🤪 يه ليوان خوشگل واسه خوردن قهوه و نسكافه از طرف خودم 🥴

بيچاره اينقدر ذوق كرد 

خدايا سپاسگزارم كه هستي 💕👨‍👩‍👧‍👦💕

من قبا ایام فاطمیه جشنش و گرفتم

شکلات و شام خوب و دسر و مخلفات و تزیین و عکس

ولی کادو و گل روز ولنتاین

ک فک کنم ی تی شرت کادو بگیرم

یا امام حسین، فرزندم رو نذرتون میکنم.تو رو به مادرتون حضرت زهرا قسم میدم خودتون محافظش باشین. 
ماشین 

🥰افرین 

یکی‌از فانتزیام اینه برای همسرم کادو ماشین بخرم طفلک خیلی زحمت میکشه هرچی میدوه بازم کم‌میاره با اقتصاد داغون 

دوست دارم‌زحماتشو جبران کنم ماشینش سرکارگاهش داغون شده دوست دارم یک‌ماشین خوب بگیرم

انشاالله شما بخوبی خوشی استفاده کنین

منم بتونم این کادو و‌برای همسرم بخرم:)

🥰افرین  یکی‌از فانتزیام اینه برای همسرم کادو ماشین بخرم طفلک خیلی زحمت میکشه هرچی میدوه بازم ...

حالا شوهر من ی موتور دوس داره ۴۰ تومنه

اونم در حد ماشینه

انقددددد دلم میخواد براش بخرم

ان شا الله ک بشه

یا امام حسین، فرزندم رو نذرتون میکنم.تو رو به مادرتون حضرت زهرا قسم میدم خودتون محافظش باشین. 

من ی سال عکسشو طراحی کردم

ی سال دستنبد چرم مردونه با پلاک طلا خدا براش گرفتم

🥰افرین  یکی‌از فانتزیام اینه برای همسرم کادو ماشین بخرم طفلک خیلی زحمت میکشه هرچی میدوه بازم ...

انشالله که بتونی من وشوهرم کل پولهامون رو جمع کردیم ورو هم گذاشتیم یه ماشین خریدیم الان هم برده روکش ودزدگیر نصب کنه کادو برا هردومونه 

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید . 
منم دلم میخواد برا عشقم ماشین بگیرم اما توان مالیش رو ندارم خواستمم طلاهمو بفروشم نزاشت😣

منظورت از عشق دوس پسره؟

طلاهاتو بفروشی براش!!!!!

ما اگه میگیم دوس داریم ماشین بخریم

چون شوهرامون پول دو تا ماشین و ریختن تو شکممون

شروع کردم دوتا کوسن قلب یکیم ابر بدوزم براشیشه عقب ماشینمون

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو/پدر شادی تموم شد توغم‌تو  همیشه بزرگترین آرزوم این بود پاهای بابام و‌ببوسم ولی هیچوقت روم‌نمیشد خجالت میکشیدم روزی که تو‌سردخونه دیدار آخرم بود نشستم کف سردخونه و‌چنددقیقه بی وقفه پاهاش و‌بوسیدم بدون هیچ‌خجالتی بدترین لحظه عمرم بود که از خودم تاهمیشه متنفر شدم توروخدا هیچوقت هیچوقت خجالت نکشید از بوسیدن دستای پدرمادرتون‌نذارین خدای نکرده ی روز این نوع بوسیدن تجربه کنید.درسته بعد بابام نفس میکشم ولی زندگی نمیکنم اصلا فقط به اجبار روزهامیگذره چون چاره ای ندارم ولی وقتی تموم جانم دیگه روزمین نیست منم نیستم روحم‌نیست جسمم که ادامه میده هیچوقت دیگه ادم قبل نمیشم🖤🥀خیلی دلتنگتم بابای مهربونم بابای خوبم خیلی قلبم تحمل این حجم دلتنگی نداره🥀🥀🥀