صورتم پر شده شده از کک ومک حالم از خودم بهم میخوره چند سال پیش دوبار رفتم لیزر اما الان سه ساله به شدت زیاد شده
..عید عروسی داریم پول ندارم باز برم دکتر کسی راهکار خانگی سراغ نداره تو این یه ماه باقی مونده به عید یکم پوستم شفاف و لکهام کم رنگ بشن
امروز ۴۰۴/۶/۸ .و من در خسته ترین حالت ممکن ارزوهام و خواسته هام پر کشیدن و دست نیافتنی شدن به چشمم مرگ ارزوهامو دارم میبینم .امیدوارم مشکلاتم تموم بشه و متن امضام تغییر کنه ❤️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
امروز ۴۰۴/۶/۸ .و من در خسته ترین حالت ممکن ارزوهام و خواسته هام پر کشیدن و دست نیافتنی شدن به چشمم مرگ ارزوهامو دارم میبینم .امیدوارم مشکلاتم تموم بشه و متن امضام تغییر کنه ❤️
نمیدونم دوسال پیش به خدا کلی هزینه کردم اما با کرم اینا نرفت الانم با این گرونی دم عید هر چقدر هم باشه نمیتونم برم
با دوبار لیزر ک درمان نمیشی،عزیز من.درمان پوست ب صبروحوصله نیاز داره. پوست گوجه ب صورتت بزن ک ...
ابلیو و ماست دارم میزنم خدا کنه جواب بده اما روغن کرچکو استفاده نکردم تاحالا شما خودت استفاده کردی
اوه نه خدا خیرت بده ..اون روز توی مستند نشون میداد زالو رو هروقت یادش میفتم بدنم میلرزه