2777
2789
عنوان

واااااااای خدا دیگه خستم کرده

223 بازدید | 34 پست

سلام دوستان.پسر من سه و نیم سالشه.از وقتی دنیا اومده فقط عذاب و زجر کشیدم همه جوره...خودشم شلوغه .خیلی.منو باباشو میزنه .سرشو میکوبه به دیوار.زیاد گریه میکنه.به هر بهانه ای.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میره میاد یه مشت به من میزنه .خستم کرده .چیکار کنم.طاقتم تموم شده

تا حالا بردیدش روانشناس چک کنه؟

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

اولین باری که زدتون چرا جلوشو نگرفتید.. وقتی اولین بار سرشو زد به جایی نباید میگفتید که نکن.. از سرش میافتاد.. هر وقت گریع کرد بگو وقتی اشکاتو پاک کردی و خندیدی فلان چیزو میدم 

لبخند بزن..اینطوری قشنگتر نیستی؟؟

انشاا... خدابهش سلامتی بده پسرمنم خیلی اذیتمون کرد تا بزرگ شد به خدا من رو که پیر کرد ولی تنها راه چاره ای که من بهش رسیدم این بود که با خودم میبردمش بیرون حتی برای کارهای روز مره و خرید به کارهایی که علاقه داشت میبردمش استخر ‌. فوتبال حسابی انرژی شو تخلیه میکردم و واقعا از نظر اعصاب و روان ارامش میگرفت . ولی یه چیزی هم بگما بچه های امروز تقصیر ندارند چونکه تو قفس اپارتمانها گیر افتادن

تا حالا بردیدش روانشناس چک کنه؟

نه .ولی خودم رفتم گفتم شاید خودم افسردگی ام درست شه اونم درست میشه ..ولی من حالم بی اون خوبه .پسرم اعصابمو خرد میکنه