سلام دوستان.پسر من سه و نیم سالشه.از وقتی دنیا اومده فقط عذاب و زجر کشیدم همه جوره...خودشم شلوغه .خیلی.منو باباشو میزنه .سرشو میکوبه به دیوار.زیاد گریه میکنه.به هر بهانه ای.
نه .ولی خودم رفتم گفتم شاید خودم افسردگی ام درست شه اونم درست میشه ..ولی من حالم بی اون خوبه .پسرم ا ...
خب اینبار یه روانشناس کودک پیدا کن
ببرید یک جلسه بچه رو ببینه
بعد راهکارها و روشهای رفتاری با پسرت رو بهت کامل یاد میده
کدوم شهری؟ ببینم از همکارهای کودک کسی رو میشناسم بهت معرفی کنم
زنانی که کتاب میخوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه میتواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند! (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)
مادر و پدر شاد و اروم بچه های ارومی دارن تقصیر بچه نیس اونم عذاب میکشه حتما مشاور برین راهکار میده بازی درمانی ...... از الان به فکرش باشین هر چی بزرگتر شه کنترلش برات سختره و اعصابت ضعیفتر
شما هرکاری که فکر کنید من برای ارامش پسرم انجام دادم ولی داخل منزل نتیجه ای نگرفتم و از زمانی که بردمش ورزش با خودم میبردمش پیاده روی دوچرخه سواری . انگار بچه با دنیای جدیدی روبرو میشه و رشد میکنه وقتی برمیگشتیم منزل واقعا میدیدم که بچه اروم شده نقش پدر خیلی مهمه تو این موضوع
خانمی با نشستن تو خونه و دعوا کردن بچه و افسردگی چیزی درست نمیشه اگه میخوای راحت زندگی کنی از روانشناس کمک بگیر وگرنه روز به روز اون پرخاشگرتر و شما افسرده تر میشی