سلام دوستان.پسر من سه و نیم سالشه.از وقتی دنیا اومده فقط عذاب و زجر کشیدم همه جوره...خودشم شلوغه .خیلی.منو باباشو میزنه .سرشو میکوبه به دیوار.زیاد گریه میکنه.به هر بهانه ای.
میره میاد یه مشت به من میزنه .خستم کرده .چیکار کنم.طاقتم تموم شده
تا حالا بردیدش روانشناس چک کنه؟
زنانی که کتاب میخوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه میتواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند! (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)
اولین باری که زدتون چرا جلوشو نگرفتید.. وقتی اولین بار سرشو زد به جایی نباید میگفتید که نکن.. از سرش میافتاد.. هر وقت گریع کرد بگو وقتی اشکاتو پاک کردی و خندیدی فلان چیزو میدم
انشاا... خدابهش سلامتی بده پسرمنم خیلی اذیتمون کرد تا بزرگ شد به خدا من رو که پیر کرد ولی تنها راه چاره ای که من بهش رسیدم این بود که با خودم میبردمش بیرون حتی برای کارهای روز مره و خرید به کارهایی که علاقه داشت میبردمش استخر . فوتبال حسابی انرژی شو تخلیه میکردم و واقعا از نظر اعصاب و روان ارامش میگرفت . ولی یه چیزی هم بگما بچه های امروز تقصیر ندارند چونکه تو قفس اپارتمانها گیر افتادن
خانمی اگر میبینی نسبت به بقیه بچه ها خیلی ناآرومه حتما پیش مشاور کودک برین هر رفتاری داشته باشی ممکنه بچه ات بدتر کنه هر چی بگذره شما دعواش کنی اون پرخاشگر تر میشه