در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد! نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ان شاالله که نتیجه خوبی بگیرین روشش چه جوریه؟؟ راجب چی امتحان کردی
مررررسی عزیزم انشالله. از اول بارداریم هر کی بهم میگفت تو پسر میاری.. من میگفتم دختره😂😂😂خلاصه انقد گفتم گفتم الان همه میگن دختره .. حالا موندم برم ببینم چیه . جذب کردم یا نه😎
در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد! نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
روششم اینطوریه . ک هروووووزبا خودت تکرار کن ک اتفاقی ک دوست داری بیفته. حتی شده بنویس رو کاغذ.. ارزو هاتو بگووو ک بدستش میاری.. هرررر چی ف کنی همون اتقاف برات پیش میاد.. ب چیزای بد هم فکر کنی نتیجه میده
ان شاالله به سلامتی.بارداری منم دعا کن که همه چیز درس بشه
سلامت باشی عزیزم .. حتما حتما دعا میکنم ک هر چی خوووبه برات پیش بیاد . بخند و شاد باش😘
من نمیدونم چه جوری بار منفی رو از خودم دور کنم زود نا امید میشم
منم مشکل تورو داشتم که مثلا نشستم یهو فکرای بد وناراحت کننده به سرم میزد ولی الان یادگرفتم هروقتاین فکرا به سرم میزنه اونو بایه اتفاق خوب جابه جا میکنم وروی اون اتفاق خوب زوم میکنم .از اون موقع تاحالا خیلی کم فکربد میاد سراغم روحیمم بهتر شده یکم تمرین میخاد ولی اصلا سخت نیست.