2777
2789
عنوان

میخوام طلاق بگیرم 😭😭

723 بازدید | 15 پست

بچه ها ما مشکل مالیمون خیلیییی حاد شده دیگه ریختم بهم از دست نفهم بازیای این مرد اصلا به فکر اینده نیست چک میشه هرکاری عشقش میگشه میکنه بعد خانوادش کوچک ترین قدمی براش ور نمیدارن همش از چشم خانواده من میبینه کمکش کنن مادرم دیگه بریده میگفت دختر با ۱۰ سال تفاوت سنی بهش دادیم بهترین جاهازو دادیم بیمشون کردیم خرجی خونشونو گاهی اوقات میدیم کار بهش میدیم بازم اقا انتظار داره هرگندی که میزنه خانواده من صاف کنن خانواده خودش فقط بلدن بگن وای تز بس غصه خوردیم دارم سکته میکنم اخه سکته کردن تو چه فایده ای برای من یه گره از کارم باز کن....دیگه بچه ها خسته شدم انگار ۱۰ سالشه از بس بی فکرو و بی مسئولیته...به نظرتون طلاق بگیرم در حقش بدی کردم؟؟😭😭رفیق نیمه راه بودم؟؟؟ بخدا دیگه نمیکشم همش میترسم هر احظه طلبکاراش بریزن دم در خونه😥😥مدام تو تنشج و استرسم

هرچی زدم اسم گفت یا تکراریه یا معتبر نیست منم اعصابم بهم ریخت زدم اسم ندارم بابا نوشت ثبت شد😐😐😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبرت ک تمام شد نرو....معرفت از آنجا شروع میشود

آخه تا کی ؟؟😭درست نمیشه این گندشو درست میکنیم یه جای دیگه چک میکشه گند کاری بالا میاره

هرچی زدم اسم گفت یا تکراریه یا معتبر نیست منم اعصابم بهم ریخت زدم اسم ندارم بابا نوشت ثبت شد😐😐😐
واسه چی طلاق.ببرش مشاور ک یه خورده خوب بشه

بچس...اگر الان یکی بهش بگه بیا بریم فلان جا پول هست اصلا به عقلش رجوع نمیکنخ بلند میشه زنو بچشو ول میکنه میره

وای چقدر بد .اول ببین همسرت تلاش میکنه واسه زندگیتون یانه ؟؟خودت و خانوادت بد عادتش کردین خوب .اگر واقعا مرد زندگی و تلاش میکنه کنارش بمون این روزا اوضاع اقتصادی کسی خوب نیست  

خدایا لطفا مراقب **عزیزای دلم باش **

ببين موضوع اينجاست كه الان حس ميكني ديگه دوسش نداري لحظه اي كه مهر طلاق خورد و سند طلاق و دستت دادن تازه ميفهمي چي شده و يه دنيا دلتنگي مياد سراغت تا آخر عمرت تو فكرشي 

من بدون عشق ازدواج كردم بدون عشق هم پنج سال زندگي كردم اخر سر هم به خاطر عدم علاقه جدا شدم ولي الان كه ٨ سال از جداييمون ميگذره هممميشه به يادشم، چند بار اشتباهي به حاي اسم همسر فعليم اسم اون رو كفتم ، وقتي غذايي رو كه دوست داشت ميپزم داااغون ميشم 

منظورم اينه طلاق واقعا واقعا واقعا آخرين راهت باشه چون عواقب طلاق هم عواقب احساسي هم اجتماعي تاااااآخر عمر باهاته ، ببين ميتوني خودت همت كني بري سر كار مديريتت  رو روي زندكي بيشتر كني درآمد زايي كني

ببين موضوع اينجاست كه الان حس ميكني ديگه دوسش نداري لحظه اي كه مهر طلاق خورد و سند طلاق و دستت دادن ...

با تک تک حرفات اشک ریختم😭😭

ببين موضوع اينجاست كه الان حس ميكني ديگه دوسش نداري لحظه اي كه مهر طلاق خورد و سند طلاق و دستت دادن ...

مرسی که اومدی تو تاپیکم واقعا مرسی😭