2777
2789
عنوان

چراحامله نمیشم خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 51 پست

اگه گفته مشکل نداری استرست کم کن و حداقل یه ماه بیخیالش باش بخدا منم بعد ۱۶ ماه دقیق زمانی که بیخیالش شدم خدا بهم بچه داد.

میشه برام دعا کنید تا پسرم سالم و به موقع دنیا بیاد💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم این پلیپ با عکس رنگی مشخص میشه ؟؟

فقط اگه داخل رحم باشه مشخص میشه راستش مال منو دکترا هم متوجه نمیشدن من خودم چون اناتومی رحمو بلد بودم یبار با انکشتم داشتم دهانه رحممو بررسی میکردم یهو حس کردم از داخل اون سوراخ دهانه رحم یه چیزی به اندازه گیلاس میخوره به دستم خودش هم وقتی به روزای تخمک گزاریم نزدیک میشدم بزرگ میشد دوباره وقتی پریود میشدم کوچیک میشد اخر سر رفتم دکتر و شرایطمو توضیح دادم اونم معاینه دقیق کرد و گفت که زور بده موقع معاینه که وقتی زور دادم اومد بیرون و دکتر دید و همون جا تو مطب برش داشت

خدایا شکرت که بالاخره معحزتو بعد 4سال بهم نشون دادی ممنونتم بخاطر همه چی بالاخره نینی کوچولو اومد تو دلم .لطفا اگه مشیه برای سلامتی نینیم یه صلوات بفرستین ممنون