سلام خانما من چرااخه حامله نمیشم ۴ساله صبرم تموم شده دیگه هرجا میرم میگن سالمی شوهرم ی ذره ضعیفه دارو نمیدن میگن ای یو ای کن ی بار انجام دادم ولی نتیجه نگرفتم کمکم کنید
اره عزیزم من سنندجم رفتم کلینیک نازایی دولتی گفت جون زیر ۴۰ سال هستی و تا حالا بارداری نداشتی تا دو بار آی یو آی رایگان و یک بار آی وی اف با قیمت ۸۰۰ تومن برات انجام میدیم.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اخه منم داشتم متوجه شدم یه پولیپ تو دهانه رحم داشتم که یکم داخلی بود زیاد تو معاینه ها مشخص نبود اون پولیپ دهانه رحم رو مسدود میکرد نمیزاشت اسپرم ها برن داخل بعد از رفع اون باردار شدم لکه بینیم هم از اون بود چون تشخیصش سخته گفتم شاید یکی مشکل منو داشته باشه ندونه با تشخیصش مشکلش حل بشه
خدایا شکرت که بالاخره معحزتو بعد 4سال بهم نشون دادی ممنونتم بخاطر همه چی بالاخره نینی کوچولو اومد تو دلم .لطفا اگه مشیه برای سلامتی نینیم یه صلوات بفرستین ممنون
این شادمانی که اکنون در دست توست مدت زیادی نخواهد ماند.این دستان نرم کوچکی که دردست تو آشیانه دارد در حالیکه در افتاب قدم می زنی همیشه با تو نخواهد بود، همین گونه این پآهای کوچکی که در کنارت می دود و باصدای مشتاقی که بدون وقفه و باهیجان هزاران سوال از تو می کند تا ابد نیستند.این صورتهای قابل اعتماد که به طرف تو توجه می کنند، یابازوان کوچکی که بر گردن تو حلقه می شوند و لبان نرمی که بر روی گونه های تو فشار می آورند دایمی نیستند.قلب خودت را بر ایشان اارزانی بدار، روزهایشان را از شادی پر کن، در خوشی و شادمانی معصومانه شان شریک باش که طفولیت جز روزی بیش نیست و با چشم بر هم زدنی از دست خواهد رفت❤
شما چرا نمیری رویان؟اتفاقا عصر رفتم عکس رنگی رحم گرفتم یه خانم بود شوهرش آزو اسپرم بود میگفت رفتم تهران.رویان.هزینه هاش خیلی مناسبه.قرار بود شوهرش رو با ۱میلیون و سیصد عمل کنن
امضامو تا آخر بخون خیلی به دردت میخوره آزمایش خون خیلی ساده ای وجود داره به نام آزمایش ذخیره تخمدان یا amh . این ازمایش نشون میده چه قد تخمک داری اگه عدد ذخیرت خیلی بالا باشه تنبلی داری و زودتر درمان کن تا درد نازاییو نکشی چون همه تنبلی ها راحت درمان نیستن.اگه عدد کم باشه ،یعنی ذخیره تخمک نداری و داری به یائسگی نزدیک میشی و باید زودتر باردار بشی و اگر مجردی تخمک فریز کنی که بعدا مجبور نشی از زن دیگه تخمک بگیری و کارت به تخمک اهدایی بکشه .جدی بگیرید و انجام بدید چون وقتی علامت یائسگی خودشو بروز بده دیگه تخمک زیادی نمونده و اگرم مونده باشه ممکنه پوچ باشه و همون طور که گفتم همه تنبلی ها راحت درمان نمیشن و بعضی هاشون فقط مجبورن آی وی اف کنن .پس این ازمایشو انجام بدید هزینش حدود دویست هزار تمنه اما هزینه ای وی اف و یا تخمک اهدایی صد برابر این ازمایش هست تو همین سایت کسایی وجود دارن که زیر بیست سال سن دارن و یائسه شدن و یا تنبلی تخمدان دارن و سال ها نازا بودن .
تو عکس رنگی نسون نمیده جون اون وسیله ای داخل رحم میکنن تا مایع رو داخل رحم بریزه اون قسمت رو میپوشونه برا منم نشون نداده بود
خدایا شکرت که بالاخره معحزتو بعد 4سال بهم نشون دادی ممنونتم بخاطر همه چی بالاخره نینی کوچولو اومد تو دلم .لطفا اگه مشیه برای سلامتی نینیم یه صلوات بفرستین ممنون