2777
2789
عنوان

خاطره ی بامزه ی رانندگیاتون 😂😂

363 بازدید | 35 پست

من خودم قبل ازدواجم گواهینامه گرفتم 18سالم بود 

بابام ماشینو گذاشت برامون که با مامانم بریم بیرون 

شانس منم نمیدونم چراااا انقد کوچه مون اون لحظه شلوغ شده بود همه ریخته بودن تو کوچه منم اومدم از جلوی همسایه ها رد نشم گفتم ماشینو سروته کنم 

دنده عقب گرفتم زدم ب دیوار پشت سرم 😐

حالا تو این اوضاع خنده م گرفته بود مامانم میگف نخند تابلو نکن بذار فک کنن درستش اینه 😐😂

گفتم مامان من درستش چیه قشنگ کوبوندم ب دیوار که 😂😂😂

خلاصه ب لطف الهی ماشین اونوری شد گازشو گرفتم و رفتیم 😅

یه بارم اومدم پارک دوبل کنم هل شدم ماشین نرفته بود بین دو ماشینا وسط خیابون پارک بود چن تا مرد هم بودن که یکی از مردا طفلی اومد کمک کنه فرمون بد گفت بده اونور فرمونو منم گفتم نمیخام بلدم 😐یه ذره اینور واونورش کردم دیدم نمیشه بازم مثله همیشه گازشو گرفتم و رفتم 😂😂😂طفلک بازم مامانم باهام بود و اینجوری😐😑😒بود قیافه ش 

شمام تعریف کنید بخندیم 

میشه نگید شوشو؟؟ نه واقعا میشه؟؟؟ 😒😒😒

خاطره ام خنده دار نیست

زدم شاسی ماشینو شگوندم

خب یکی نیست به شوهرم بگه من با پاشنه دار نمی تونم برونمممممممم😑😑

مهربان و ملایم باش، اجازه نده دنیا تو را زمخت و خشن نماید… به درد و رنج اجازه نده تو را بیزار نماید… به تلخی ها اجازه نده، شیرینی زندگیت را، از تو بربایند  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه کوچه خیلی باریک بود نمیدونم چی با خودم فک کردم که رفتم داخلش ماشین داغون شد دوطرفش دیگه گیر کردم ...

😂😂😂

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

من هنوز گواهینامه ندارم ولی شوهرم روزی جمعه که میرم سرزمین خواهرم اینا شوهرم ماشین میده دستم بار اولی که ماشینشو داد دستم من داشتم رانندگی میگردم بهو شوهرم گفت قربون زنم برم که برای بار اول خوب رانندگی می‌کنه منم یهودذوق زده شدم نگاه شوهرم کردم که یهو رفت داخل کاهو همه از خندیدن کلی از کاهو ها رو خراب کردم

من تو خ طالقانی داشتم میرفتم یچی حدود سیصد متر مونده بود برسم ب سر چراغ قرمز بعد ی مرده کرم داشت وایساد ثسط خیابون خیلی مونده بود برسم بهشا وایساد میگفت نیا😐منم هی بوق چراغ نرفت دیگه بیشور بعد دیگه زدم سر ترمز خندید فرار کرد از پشت یکی کوبید بهمون ماشین ما چیزیش نشد ولی اون بنده خدا تا نصف کاپوتش جمع شد جریمه شد😂😂انقد ولی فوشش دادم اون یارورو مرض داشت اصن بیشور 

بعد اونموقع ک زد من نشسته بودم هر هر میخندیدم مامانمم میخندید😂😂😂😂ا

خدایا مراقب همسرمو فرشته کوچولومون ریحانه خانوممون باش😍♥️🥺تیکر تولد یکسالگی دخترمه🥰

من هنوز ب سن قانونی نرسیدم.

اما کلاس رفتم و یه بار داشتم رانندگی میکردم خیلی عصبی بودم.یه ماشینم با اینکه کنار من کلی جا بود پشت سر من بوق میزد تا برم از جلوش منم چون اعصاب درست و حسابی نداشتم فرمون و ول کردم و سرمو بردم بیرون تا سر مرده داد بزنم خالم ک کنارم نشستع بود جیغ زد وقتی نگاه کردم دیدم داریم میخوریم ب جدول 😂😂😂دیگه بدبختا هیچوقت کنار من ننشستن و چقد بم تیکه انداختن😂😂

منم یه با میخواستم از تو کوچه با دنده عقب بیرون برم. یه ماشین پارک بود. بغل ماشینه هم به اندازه یک و نیم برابر اون ماشین پارک بود. میخواستم به ماشینه نخورم زدم به دیوار.😁😄

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

اوایل رانندگی قبل از اومدن گواهی نامه ماشین شوهرم 405 خشک داد دستم داشتم میرفتم خونه مامانم هول شده بودم اولین بار بود سوارش میشدم  اونم تنها خلاصه چهارراه چراغ قرمز رو فک کردم سبزه رد شدم 😆😆شانس آوردم جمعه بود صبح زود پرنده پر نمیزد خلاصه توراه دنده رو محکم جابه جا میکردم سرش در میومد هی میگفتم یا خدا یا خدا برو تو هی میکردم سرجاش هی میکشیدم درش میاوردم😬😀😀😀

من با دوستم باهم میرفتیم تعلیم رانندگی 😐دوستم که مینشست با سرعت 100 تا  پیچ رد میکرد😂😂😂تا اخرش یه بار قشنگ رفتیم تو میدون 😀یعنی درو واکردم تو میدون بودیم قشنگ 😐پلیس اومد به دوستم گفت فقط به من بگو چجوری اینکارو کردی 😂😂😂خلاصه قبول شدیم جفتمون دفعه اول ...شب عروسیم همون دوستم زده بود به پشرعمو همسرم 😂😉😂😂😂😂خداا این رفیق و از من نگیره با سرعتی رفتنش

اولین باری ک ماشین خریدم بعد از مدتها ک رانندگی نکرده بودم شب بود نشستم تو ماشین با خواهرم و گفتم بریم دور دور😃 از پارکینگ‌در اومدیم دیدم ماشین پرت پرت میکنه همش شاکی بودم ک چرا ماشین ک تازه خریدم باید پرت پرت کنه داشتم غر میزدم ک یهو خواهر گفت آبجی دستی رو نخابوندی🤣🤣🤣🤣🤣

تازه چراغام روشن نکرده بودم همینجوری تو تاریکی میرفتم ک باز اونم خواهرم بهم گفت 

رفتیم رسیدیم سمت نواب تونل توحید ترافیک بود من هی با دنده ۲ ایست میکردم میومدم حرکت کنم خاموش میشد🤣🤣🤣🤣با دنده ۲ سرعت میگرفتم با ۲ وایمیستادم

قشنگ پدر ماشینو دراوردم 

خدایا شکرت تو سال ۹۸ عروس میشم 😍 خدایا شکرت که جهیزیمو تو خونه خودم چیدم و از مادرشوهر جدا زندگی میکنم😍 خدا جونم دوستت دارم 😢😢😢

جلسه اول با مربی بداخلاق 

گفت روشن کن بپیچون فرمون راه بیفت 😒😒😒😒

منم چون نمیدونستم فرمون تا چه اندازه ای بپیچم دایم هی. میرفتم تو لاین چپ باز میومدم تو لاین راست تا که مربی ترسید خودش فرمون گرفت گفت کم کم بچرخونش وگرنه به کشتنمون میدی 

حالا بماند که تپ دلم کلی فحشش دادم که اخه مگه برای روز اول میگن راه بیفت بدون هیچ امادگی 

ودر اخر جلسه گفت اگر شیر خورده بودم الان تو شکمم کره بود

یکبارم تو میدون بودیم با دوستم شلوغم بود اومدم برم سمت چپم زدم ب یه پراید با دوستمم بودم از خجالتم از ماشین پیاده نشدم حتی ب یارو نگاه هم نکردم ک بگم ببخشید ک زدم ب ماشینت دوستم بیچاره پیاده شد عذر خواهی کرد ماشینشم هیچی نشده بود از شانس زده بودم ب سپرش

خدایا شکرت تو سال ۹۸ عروس میشم 😍 خدایا شکرت که جهیزیمو تو خونه خودم چیدم و از مادرشوهر جدا زندگی میکنم😍 خدا جونم دوستت دارم 😢😢😢
وای دمتتتت گررررم

۲ هفته اول خدای سوتی بودم 🤣🤣🤣