2777
2789
عنوان

بگین با این گوشتا چیکار کنم ؟😩😩😩

| مشاهده متن کامل بحث + 509 بازدید | 45 پست
با این کار تمام خاصیت گوشت و دور می ریزی،و یه ماده غذایی بی خاصیت میخوری

منم اونجا چرخ میکنم میارم اگه وقت کنم بزارم بیرون یخش باز شه میشورم میپزم.اگه وقت کنم میپزم ده دقیقه مجدد میپزم دلم نمیکشه اون خون ابه وکثیفی دست طرف بمونه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم  بریز تو ابکش ببین میشه بشوری  میبردی خونه خواهری مادری کسی چرخ میکردی

دیروز میخواستم غذا درست کنم یه کم ریختم تو آبکش شستم ،خیلی بد شد.

من تو این شهر غریبم، کسی رو ندارم اینجا.

وَمَا أَرْس‍َلْنَاکَ إِلَّا رَحْمَهًٔ لَّلْعَالَمِینَ / ما تورا جز برای رحمت جهانیان نفرستادیم
میشه رفرنس بدی 

خیلی اتفاقی تو گوگل خوندم حالا سرچ کن ببین،قشنگ تو یادم مونده خیلی سال پیش بود،یادمه دکتر مظاهری همش میگفت گوشت و نشورید و حرارت میخوره شستنش اصن تاثیر نداره و مهم نیس،منم نمیشستم،این‌ که خوندم همش شستم دیگه

دیروز میخواستم غذا درست کنم یه کم ریختم تو آبکش شستم ،خیلی بد شد. من تو این شهر غریبم، کسی رو ندارم ...

ای بابا 

اره خب خراب نمیشه 

نمیدونم دیگه دلتو بزن به دریا بخورشون

گوشت شوخی بردار نیس 

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍
منم اونجا چرخ میکنم میارم اگه وقت کنم بزارم بیرون یخش باز شه میشورم میپزم.اگه وقت کنم میپزم ده دقیقه ...

خب بگو قصابی وقتی گوشت لخم و برات وزن کرد بشوره تو آبکش بعد چرخ کنه،چه کاریه،منم خودم میرم قصابی،جلو چشم خودم میسوزه،آبش میره بعد چرخ میکنه،تیکه ای هم میارم خونه میشورم

من‌ گوشت چرخ شده ای  که توخونه چرخ میکنم و ‌شستمش ازقبل‌وقتی یه بسته دراوردم یخش بازشد یکم آب میریزم میذارم‌روگاز چندتا قل که خورد ابشو میریزم خونابش میره  ودوباره آب میریزم ،مرغم که میپزم دوبار میجوشونم ابشومیریزم آب دفعه سومش شفاف وتمیزمیشه دیگه سوپ هم بخوام با آبش درست کنم تمیزه😁

واقعا گوشت چرخ کرده رو میشورید؟ مگه داریم؟ مگه میشه؟  بعدشم مگه شما گوشت چرخ کرده رو آبپز میکنید؟ من که فقط سرخش میکنم. اگر خودم گوشتو بخوام چرخ کنم قبلش میشورمش وگرنه از قصابی که میگیرم دیگه همینطوری میپزمش

خدا جونم سپردم به خودت. همیشه بهترین ها رو برام خواستی... خدایا مواظب نخودچی من باش... 😍😍😍
واقعا گوشت چرخ کرده رو میشورید؟ مگه داریم؟ مگه میشه؟  بعدشم مگه شما گوشت چرخ کرده رو آبپز میکنی ...

برا تو غذا میجوشونم ابشومیریزم برای کتلت و...گوله های کوچیک برمیدارم یه لحظه میذارم زیراب و فشار میدم آب وخونش بره😁

برا تو غذا میجوشونم ابشومیریزم برای کتلت و...گوله های کوچیک برمیدارم یه لحظه میذارم زیراب و فشا ...

وای دختر اینجوری که همه خاصیت گوشتو از بین میبری...

تازه میگن گوشت قرمزو وقتی یه بار شستی دیگه موقع مصرف نباید بشوری و حتی نباید بچلونی چون بیشتر  آهنش توی همون آبشه.

حالا باز بریزی توی آبکش بشوری خیلی بهتر از اینه که بجوشونی!...باور کن اینجوری فقط تفاله گوشتو میخوری، هیچ ارزش غذایی نداره...

وَمَا أَرْس‍َلْنَاکَ إِلَّا رَحْمَهًٔ لَّلْعَالَمِینَ / ما تورا جز برای رحمت جهانیان نفرستادیم
تو رو شویی قصابی بشورم بدتر که😂😂😂😂

نه دیگه قرار نیست یه جوری بشوری که مالیده بشه به همه جا...میگیری تو دستت

وای دختر اینجوری که همه خاصیت گوشتو از بین میبری... تازه میگن گوشت قرمزو وقتی یه بار شستی دیگه موقع ...

میدونم عزیزم مادرشوهرم چندبار دید نیشخندزد ولی غیرازاین باشه نمیتونم ازغذایی که پختم بخورم☹️

واقعا گوشت چرخ کرده رو میشورید؟ مگه داریم؟ مگه میشه؟  بعدشم مگه شما گوشت چرخ کرده رو آبپز میکنی ...

خوش به حالت واقعا...کاش واسه منم مهم نبود و انقد الان حرص نمیخوردم😩