2777
2789
عنوان

شوهرم نميذاره قرص بخورم

9063 بازدید | 64 پست

من واسه پريودى هام درد خيييييييلى شديد دارم دو سه بار بالا ميارم از درد فقط ارزوى مرگ ميكنم

دكتر رفتم ازمايش دادم ولى ميگن هيچ مشكلى ندارم فقط دكتر گفت اگه سه ماه قرص ضد باردارى بخورى ممكنه دردت كمتر بشه

حالا شوهرم نميذاره ميگه اين قرص ها ضرر داره

بهش ميگم همه عالم و ادم دارن ميخورن ميگه همه اشتباه ميكنن فردا كه نازايى گرفتى ميخواى چيكار كن

هى ميگه خواهرمو نميبينى هيچ مشكلى نداشت از بس اين قرصا رو خورده بچه اش نميشه

ديگه دارم كلافه ميشم

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین مردا خدا نکنه خودشون یه سرما بخورن پدر ادمو در میارن😒😒😒

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
خوب بهش نمیگفتی دکتر بهت همچین قرص داده

خب اسم قرص رو ميديد ميفهميد دارم چى ميخورم 

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

اره منم مثل شما دوروز کلا استفراغ میکنم حالم بدمیشه گریه میکنم دادمیزنم انگارزایمان میکنم دکتریه قرص داد میخورم یکم حالم خوب میکنه ...

اِسم"تُــــMـــو♡"مُوندگارتَرین "کَلمــAــــهِ"دنیایِ منه..!🌸💫

وای مثل شوهر منه کلافه م کرده

من واسه پریودی انقد حالم بد می شه می رفتم زیر سرم هر بار. و کلی قرص دکتر برام می نوشت تا عادی می شد حالم. 

الان یه ساله نمیذاره قرص بخورم و درمونگاه هم نمی برتم. میگه بدنتو عادت دادی به سرم و قرص، خودت باید یاد بگیری تحمل کنی

هر ماه من می میرم و زنده می شم 

قرص جلوگیری هم نمیذاره بخورم میگه هورمونیه به هم می ریزی و واسه کلیه ضرر داره و.... منم اصلللللللا بچه نمی خوام. همیشه ترس اینو دارم حامله شم. همش استرس 

منم دوست دارم لاغرتر شم  قد 170🙋وزن شروع 66🤷 . هدف اول: 64 🔒هدف دوم: 62🔒 هدف سوم: 60🔒هدف اصلی🎯: 59🔒هدف چهارم: 58🔒هدف طلایی✨: 57🔒