2777
2789
عنوان

تعجب

84 بازدید | 8 پست

برای من فقط عجیب هست که چجوری و با چه منطقی مردم تو وضعیت فعلی پیگیر بچه دار شدن هستن؟ فقط هم مساله مالی و اقتصادی نیست که توکل و اینکه بچه روزیش رو میاره راه حلش باشه ، محیطی که قراره توش بزرگ بشه ، این دو رویی و چند رویی شدید حاکم، اینکه باید دروغگویی بلد باشه ، اینکه باید یادش بدی عقایدش رو کجا و به کی بگه و به کی دربارشون دروغ بگه و ... تا کارش راه بیفته 

توضیح دادنش حوصله ای میخواد که من ندارم راستش اما خیلی خیلی تعجب میکنم که مردم تو زندگی هایی که حتی در سطح شخصی و رابطه بین زن و شوهر هم خیلی کامل و بی مشکل نیست دنبال بچه هم هستن ، اونم با این شرایط بیرونی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوست عزیز

نمیدونم شما بچه دارید یا نه ولی فکر میکنم احتمالا مادر نشدین واقعیتش منم هنوز مادر نشدم ولی حسش رو تا اندازه ایی لمس کردم

این واقعیت که نباید در وقت بلاتکلیفی یا مشاجره بچه دار شد همه تا اندازه ایی قبول دارن ولی این نکته رو مدنظر قرار بدید و از من قبول کنید

انسان های مختلف تحت شرایط مختلف تصمیماتی مختلف میگیرند پس چیزی که به نظرتون خیلی عجیب هست ممکن هست برای خودتون اتفاق بیافته این حرف دوستانه رو از من قبول کنید  تا کامل در شرایط شخصی یا اتفاقی که براتون عجیبه قرار نگرفتید قضاوت نکنید چون این قضیه عینا برای خودم اتفاق افتاده 

امیدوارم زندگیتون پر از اگاهی و تصمیمات درست باشه

احساس تعجب و بهت از جمله احساساتی است که بسیاری از افراد نمی‌دانند در زمان مواجهه با آن چه برخوردی داشته باشند. هر کسی بر اساس تجربه، شناخت و مهارت‌های خود به نحوه متفاوتی با احساساتش مواجه می‌شود. ممکن است فرد در برابر یک رویداد خوشایند و یا ناخوشایند، احساس تعجب و بهت را تجربه کند. بنابراین با توجه به فرایندهای شناختی‌اش، مثبت یا منفی بودن رویداد را تشخیص داده و متعاقب آن احساسات دیگری چون خوشحالی یا غم،