2777
2789
عنوان

ولنتاین

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 82 پست
خیلی خوب شده خوشم اومد منم یه عالمه دارم یکیشو این شکلی کنم 😊😊

فدایت ..اره خیلی کم خرجه..خودت درست کنی خوش حال میشه مطمعن باش

..بعضیا فلسفه ی زندگیشون اینه                                    دهن داریم چرا گوه نخوریم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهان اره. 😂😂😂😂😂

😁😁😁😁

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
نميدونيم چقدر ميخوايي هزينه كني اخه، مثلا ميتوني بري كيا يه پلاك كوچيك سفارش بدي، روي دستب ...

بیشتر دوس دارم خودم هنرنمایی کنم ولی نمیدونم چی درست کنم☹️

انسانم  آرزوست☃️
من پارسال گرفته بودم ستشو . یه چیز دیگه پیشتهاد بده😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

ديگه همين اخه معمولا كادوي مردا با كيا گالري سريع حل ميشه😁 ادكلن، ست كيف پول كمربند، ساعت، كتوني، ست لباس ورزشي، 

كسايي كه زبان الماني بلدن يا شروع كردن به ياد گرفتن بيان تو تاپيكم رفع اشكال كنيم و با هم بخونيم 😊

داغ دلموتازه نکنیدبابا😥داشتم پول جمع میکردم ولن واس نامزدم کادوبخرم یادم رف دوروز پیش واس خودم لباس زیرخریدم😂😂😂😂😂😂😂😂😂

عشق همانندعینک سبزی است که باآن کاه را یونجه میبینی😐