2777
2789
عنوان

ولنتاین

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 82 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی؟؟

خخخ هیچ کاری نکن خودش سوپرایز میشه ک یادت رفته مثلا 😁😆😆😂

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤
من میخوام امسال کیک قرمز با رویه شکلات درس کنم خونه رو هم بادکنک قرمز بندازم زمین شمع روشن کنم برقار ...

وااای اصلا به فکر بادکنک قرمز نبودم خوب شد گفتی 

😍

انسانم  آرزوست☃️
حتما 😂😂😂😂بدم بزنم در با سنش بگم بدووو برو خونه مامانت 😂😂

نه اونکارو انجام بدی اون میترسه ۹۹درصد احتمال داره اون بزنه درباسن تو بگه برو خونه مامانت🤣🤣🤣

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور😍😍
ولنتاین و شبش فقط اون پلان آخر 😂😂

نه بابا چه ولنی چه تاینی من اصلا ازاونوجینقولک بازیا خوشم نمیاد تازه تولد منه اون سورپرایزم کنه😒😒

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور😍😍

نميدونيم چقدر ميخوايي هزينه كني اخه، مثلا ميتوني بري كيا يه پلاك كوچيك سفارش بدي، روي دستبند چرمي، فقط ابايد از الانا بري چون روز ولنتاين تا توي خيابون صفه

كسايي كه زبان الماني بلدن يا شروع كردن به ياد گرفتن بيان تو تاپيكم رفع اشكال كنيم و با هم بخونيم 😊