2777
2789

من زیست شناسی گیاهی خوندم یک خانه دار

با همه همکلاسیام در ارتباطم هیچ کدوم سر کار نمیرن چند تاشون کار غیر مرتبط با رشته شون انجام میدن که نیازی به تحصیل نداره

این رشته تو کشورای اروپایی و ... خیلی رشته مهمیه ولی اینجا مخصوصا جنس ظریف بخواد برهتو جنگل و کوه دنبال گل و گیاه ؟؟؟

یکی دوستام میخواست بنابه رشته مون درست کردن داروهای گیاهی بخونه ولی شوهر کرد به فنا رفت خخخخخخخ

خدایا میشه سال‌99 رو حذف کنیم دوباره نصب کنیم آخه این ویروس داره🥺😬

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی میشه بنظرت حقوقش چقده؟

اطلاعی ندارم ولی دیگه وزارت کار رو میگیرن 1200 منظورمه.

میتونی هم اگر زبانت قوی هست یه دوره تی تی سی بری و آموزشگاه تدریس کنی

یا بری آموزشگاهای تقویتی و تجدیدی ببینی میتونی زیست درس بدی یانه

تراکت پخش کن بعنوان معلم خصوصی ولی سخت میشه اعتماد کرد و رفت خونه شاگرد مگر یه کتابخونه عمومی با طرف قرار بذاری

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
من زیست شناسی گیاهی خوندم یک خانه دار با همه همکلاسیام در ارتباطم هیچ کدوم سر کار نمیرن چند تاشون ک ...

خیییلییی ناراحتم خیلییی چیکارکنم پس؟😭😭چرا اینجوریه

کاش منم تو زندگیت جایی داشتم😔

من ارشد انصراف دادم دیگه . واقعا لعنت به کسایی که با مشاوره غلط گفتن برو علوم پایه بعد ارشد گرایش عوض کن  از شانس ما هم که دیگه وزارت علومیارو دیگه وزارت بهداشت قبول نکرد . کاش هوشبری آزاد میرفتم حداقل الان کار داشتم . خاک بر سرم 

و خدایی که به شدت کافیست ... 
من ارشد انصراف دادم دیگه . واقعا لعنت به کسایی که با مشاوره غلط گفتن برو علوم پایه بعد ارشد گرایش عو ...

بخدا داغونم نمیدونم چیکارکنم خیلی دوس دارم برم سرکار هرکاری هم میکنم به در بسته میخورم دیگه خسته شدم

منم زمین شناسی خوندم با رتبه عالی مث احمقا به خاطر علاقه رفتم روزی نیست خودمو فحش ندم. الان با ۳۵ سال سن تو فکر اینم باز کنکور بدم

دور گلوی ما از بس پراز نیشه  جای نوازش هم خون مردگی میشه 
مثلا چه کاری انجام میدن

ربطی نداره گلم

مثلا یکیشون شوهرش تو پاساژ کفش فروشی داره اونم میره مغازه یکی دیگه هم شوهرش مهندس کامپیوتره باهم سی دی و فیلم و ... انجام میدن

ولی باور کن خیلی رشته خوبیه یعنی با هر  درس یه واحد آزمایشگاه داشتیم تموم خوشی های من تو آزمایشگاه بود اگه عروس نمی شدم ادامه میدادم ولی رشته ی پر خرج یه اگه دانشگاه دولتی هستی حتما بخون خیلی باحاله ازمایشگاهاش

ربطی نداره گلم مثلا یکیشون شوهرش تو پاساژ کفش فروشی داره اونم میره مغازه یکی دیگه هم شوهرش مهندس کا ...

ببخشید چطور پرخرجه؟چقد شماکنفرانس دادین؟دولتی بودین؟

عزیزم گفتم که با هر درسی یه واحد آزمایشگاه داری که اول ترم باید پولو پرداخت کنی هزینه موادی که تو آزمایشگاه استفاده خواهی کرد رو اول ترم ازت میگیرن اگه دولتی هستی که حتما برو من پیام نور قبول شدم البته اون موقع مثل الان انقدرراحت راه نمیدادن بدون کنکور و...

من رتبه ام شد یازده هزار در صورتی که دوستم شد هجده هزار دولتی شبانه قبول شد

ترم اول سه تا آزمایشگاه داری تشریح و مورفولوژی گیاهی1

فیزیک

شیمی1

ترم های بعدم سه تا سه تا بنا به واحدهایی که بر میداریه بازم میگم آزمایشگاه خیلی خوبه یادش بخیرررر

رشته زیست شناسی چون خیلی آزمایشگاه داره و بعد هر جلسه یه گزارش کار باید به استاد بدید کنفرانس اختیاریه یعنی هر کی خواست برمیداره نخواستم بر نمیداره 

من سال ۸۸ زیست شناسی گرایش‌گیاهی قبول شدم و الان بیکارم خیلی هم‌ناراحتم‌ ک‌چرا همچین رشته ای رفتم اخه اصلا دور ورم کسی نبود راهنماییم کنه کاش مرستاری میخوندم یا مامایی علاقه داشتما ولی پدرم مخالفت کرد