2777
2789
عنوان

رییس بی منطق و همکار مارمولک😓😓

241 بازدید | 12 پست

دوستان من حدودا پنج ماهه ک کارمو شروع کردم  قبل از من یک نفر دیگه به فاصله حدود دوهفته شروع به کار کرده بود اوایل به ظاهر همه چیز خوب پیش می رفت من که تازه کارمو شروع کرده بودم با همکارجدید صمیمی شدم و خیلی باهاش گرم گرفتم خب البته اونم رفتارش گرم و صمیمی بود بگذریم اون اوایل کار مرتبه کاری من و این همکارم یکی بود اما خب قرار بود کمی که با روال کاری آشنا شدیم وارد بخش های دیگه اداره بشیم. ازتون راهنمایی میخوام اگر گوش میکنن بقیشو بنویسم

با همکارصمیمی نشو ولی فقط بهش احترام بزار چون روی همکارنمیشه به عنوان یه دوست حساب کرد

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

همون اوایل مسئول یکی از بخش های اداره روی من نظر مساعد نشون داد و چندین بارم در حضور بقیه کارکنان گفت که تمایل داره من تو بخشش کار کنم و حضور من توی اون بخش قطعی شده بود و منم منتظر بودم تا اون بخش منتقل بشم منحدود یک هفته مرخصی رفتم و وقتی برگشتم متوجه شدم این همکارم بجای من رفته اون بخش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان با گذشت چند ماه من با وجود اینکه کارمو منظم انجام میدم هنوز ارتقای شغلی پیدا نکردم،  این قضیه خیلی داره آزارم میده آخه چند بارم به رییسم گوشزد کردم ولی هر دفعه میگه صبر کن اما دیگه کاسه صبرم لبریز شده الانم میخوام  دوباره باهاش صحبت کنم ولی نمیدونم واقعا چی باید بهش بگم تا متقاعد بشه واقعا این موضوع انگیزه منو برای ادامه کارم از بین برده از طرفیم شک دارم که اون خانوم پشت سر من کاری کرده یا نه،  آخه یکبار متوجه شدم به شکلی عمدی زیر آب منو زده بود

الان با گذشت چند ماه من با وجود اینکه کارمو منظم انجام میدم هنوز ارتقای شغلی پیدا نکردم،  این ق ...

توی محیط اداره زیراب زدن هست 

همه جاهس بهتره با هیچکی صمیمی نشی حتی سلام وعلیک هم زباد نکن باهاشون 

چون بعضیا به شدت دورو هستن وبا پنبه سرمیبرن 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
ینی کسی تجربه ایی نداره؟؟ 😭😭😭

ازخداکمک بخواه و تحمل کن 

بیرون مردم واسه پیشرفت همدیگه رو لگد مال میکنن یه نمونش همین زیراب زدن هس 

یه نمونه دیگه هم اینه که ممکنه توی محیط اداره همکاراتون در رابطه با شغلتون خودش جرمی مرتکب بشه و گردن شما بندازه معمولاً همکارا ادمای بدجنس اگه باشن اینکارا رو میکنن 

ازخداکمک بخواه و تحمل کن  بیرون مردم واسه پیشرفت همدیگه رو لگد مال میکنن یه نمونش همین زیراب ز ...

اگه این کار رو کرده  باشه تعجب نمیکنم چون الان شناختمش که چه جور آدمیه فقط الان چطوری باهاش رفتار کنم ؟

اگه این کار رو کرده  باشه تعجب نمیکنم چون الان شناختمش که چه جور آدمیه فقط الان چطوری باهاش رفت ...

خونسردیتو حفظ کن خیلی باهاش خوب برخورد کن درواقع میخوام بگم باپنبه سرببر