2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امام رضا ۱۷ رستوران ایران اونم غذاهاش عالیه اخه عشقم الان غذای گوشتی گرونه ولی ایران و آش باج آش همه چی دارن بخصوص آش باج آش منو خوبی داره از نون و پنیر و سبزی تا انواع اش و املت و کشک بادمجون و قورمه و کباب و جوجه و یخنی و همه چی داره دیزی هاشم خوشمزه است ۲۵ تومان با سرویس

امام رضا ۱۷ رستوران ایران اونم غذاهاش عالیه اخه عشقم الان غذای گوشتی گرونه ولی ایران و آش باج آش همه ...

👍🏼👍🏼👍🏼

هیچ چیز آنقدر عجیب نیست که اتفاق نیفتد پس میخواهم و بدست می آورم
بابا قدرت و هر کی رفته ناراضیه میگن ظاهرش شیکه اما غذا گرون و بی کیفیت من از چند نفر پرسیدم بد گفتن ...

پارسال رفتم خوب بود الان رو نمیدونم والل

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

من که پاتوقم آش باج آش هست و حسین شیشلیکی هم یه پرس کامل ۱۰۵ شیشلیک با همه چی دوغ و نوشابه و ماست و زیتون و کره و نان و سوپ ما دو تایی یه پرس میگیریم چون زیاده پرس هاش خیلی هم شیشلیکش معرکه است 

یه رستوران هم هست لاکچری و شیک تو بلوار فرهنگ به اسم ملکوت واقعا شیکه تو اینترنت هم هست بزنی غذاهاشم خیلی خوب بود من پارسال میرفتم زیاد قیمتشم مناسب بود واسه تولد یا سالگرد ازدواج و اینا خیلی خوبه