حس_خوب_زندگی مدیر عضویت: 1397/03/12 تعداد پست: 1231 عنوان فقط ۶ روز مونده... | مشاهده متن کامل بحث + 652 بازدید | 31 پست به زایمانم.خیلی استرس دارم.همش فکرای چرت میاد سراغم،اینکه بچه سالمه و کلی چیزای دیگه.ذهنم خیلی درگیره.راستی مامانا با اینکه بارداریه دومه،ولی بگید تو ساک بیمارستان چیا بذارم. میشه برای سالم بدنیا اومدن نی نیم،یدونه صلوات مهمونم کنید. 1397/11/17 | 00:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مادراینده عضویت: 1396/10/14 تعداد پست: 13179 فدات گلم.همچنین. اره سزارینم. برا شما کی وقت داده دکتر؟؟؟ برا من طبیعیم ۲۸ بهمنه،ولی سزارین ۲۳ به ... به مامان منم ۲۱ سال قبل دکتر ۲۸ بهمن روز زایمان داده بود همون روزم دنیا اومدم😂😂😂
حس_خوب_زندگی مدیر استارتر عضویت: 1397/03/12 تعداد پست: 1231 مرسی عزیزم، برای خودت و نی نی جان صلوات فرستادم قربونت برم.فدای محبتت عزیزم میشه برای سالم بدنیا اومدن نی نیم،یدونه صلوات مهمونم کنید.
ارنوازبانو عضویت: 1396/08/13 تعداد پست: 3387 ۲۹ و ۲۸ بهمن من تو ان تی گفت ۲ُ۶خرداد اونومالی گفت ۵خرداد کی میشه یعنی
حس_خوب_زندگی مدیر استارتر عضویت: 1397/03/12 تعداد پست: 1231 به مامان منم ۲۱ سال قبل دکتر ۲۸ بهمن روز زایمان داده بود همون روزم دنیا اومدم😂😂😂 ای جاااانم چه خوب،،،تولدتون خیلی پیشاپیش مبارک باشه عزیزم. میشه برای سالم بدنیا اومدن نی نیم،یدونه صلوات مهمونم کنید.
حس_خوب_زندگی مدیر استارتر عضویت: 1397/03/12 تعداد پست: 1231 من تو ان تی گفت ۲ُ۶خرداد اونومالی گفت ۵خرداد کی میشه یعنی اووووه،چقدر زیاد شده فاصلشون...یه بار هم تو سی هفته برو حتما تا دقیق مشخص بشه...البته سونو همیشه بر اساس رشد بچه تاریخ میزنه،الحمدالله رشو نی نی خوب بوده که اون همه زودتر گفته.ولی تو ۳۰ هفته حتما باز برو میشه برای سالم بدنیا اومدن نی نیم،یدونه صلوات مهمونم کنید.
ارنوازبانو عضویت: 1396/08/13 تعداد پست: 3387 اووووه،چقدر زیاد شده فاصلشون...یه بار هم تو سی هفته برو حتما تا دقیق مشخص بشه... البته سونو همیش ... اره دکترم گفت یه بار ۲۸ هفته باید بری ولی گیج شدم با این همه اختلاف
عسسسسل عضویت: 1396/12/08 تعداد پست: 1969 فدات گلم.همچنین. اره سزارینم. برا شما کی وقت داده دکتر؟؟؟ برا من طبیعیم ۲۸ بهمنه،ولی سزارین ۲۳ به ... منتاریخ سونو ۱۵ ولی تا ۲۵ جاداره دکترمگفت
حس_خوب_زندگی مدیر استارتر عضویت: 1397/03/12 تعداد پست: 1231 منتاریخ سونو ۱۵ ولی تا ۲۵ جاداره دکترمگفت ان شاالله بسلامتی..سزارینی؟؟؟ میشه برای سالم بدنیا اومدن نی نیم،یدونه صلوات مهمونم کنید.
حس_خوب_زندگی مدیر استارتر عضویت: 1397/03/12 تعداد پست: 1231 ن عزیزمطبیعی بسلامتی گلم.راستی اخرین بار کی رفتی سونو؟؟من هفته ۳۰ رفتم نینیم ۱۵۰۰ گرم بود میشه برای سالم بدنیا اومدن نی نیم،یدونه صلوات مهمونم کنید.
عسسسسل عضویت: 1396/12/08 تعداد پست: 1969 بسلامتی گلم. راستی اخرین بار کی رفتی سونو؟؟ من هفته ۳۰ رفتم نینیم ۱۵۰۰ گرم بود ممنون عزیزم من ۳۵ هفته رفتم ۲۶۶۰بود شماخودتون چقداضافه کردین
حس_خوب_زندگی مدیر استارتر عضویت: 1397/03/12 تعداد پست: 1231 ممنون عزیزم من ۳۵ هفته رفتم ۲۶۶۰بود شماخودتون چقداضافه کردین من به دکترم گفتم سونو بنویسه،ولی ننوشت.من ۶۲ بودم شدم ۷۰ میشه برای سالم بدنیا اومدن نی نیم،یدونه صلوات مهمونم کنید.
عسسسسل عضویت: 1396/12/08 تعداد پست: 1969 من به دکترم گفتم سونو بنویسه،ولی ننوشت. من ۶۲ بودم شدم ۷۰ حتما لازم ندونسته من ۶۸بودم شدم ۸۱
حس_خوب_زندگی مدیر استارتر عضویت: 1397/03/12 تعداد پست: 1231 حتما لازم ندونسته من ۶۸بودم شدم ۸۱ اره گفت لازم نیس...ای جانم ۱۳ کیلو چاق شدی،کاملا نرمال اضافه کردی عزیزم. میشه برای سالم بدنیا اومدن نی نیم،یدونه صلوات مهمونم کنید.
عسسسسل عضویت: 1396/12/08 تعداد پست: 1969 اره گفت لازم نیس... ای جانم ۱۳ کیلو چاق شدی،کاملا نرمال اضافه کردی عزیزم. اره عزیزم ولی خودم دیگه ازاین سنگینی خسته شدم دیروز باید زایمان میکردم ولی فعلا خبری نیس