اول اینکه من قران ک میخونم مخصوصا شبا بیشتر تو دلم میخونم و باچشمام فقط ایه رو میبینم و میگذرم به نظر شما ثوابی هم میبرم؟؟دوم اینکه من چطوری میتونم جدول ضرب رو به دخترم یاد بدم کلاس سوم هست..خیلی قاطی میکنه تو ضرب...ممنونم..
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
واسه سوال اولت. بله عزیزم. همین که میخونی و معنیشو میدونی ثواب داره حتی اگه فقط با چشمات بخونی. .ولی برای سوال دومت. واقعا نمیدونم چی بگم. آخه آموزش تغییر کرده
بزرگترین عیب برای دنیا همین بس که بیوفاست. (حضرت علی علیهالسلام)
حتی داریم که نگاه به خط قرآن هم ثواب داره..شما که دیگه قشنگ میخونی
در مورد جدول ضرب هم من فکر می کنم بهترین روش همون آهنگین حفظ کردن و تکرار و تکرار باشه
کرونا اگه فقط یک خوبی داشت این بود که همه بفهمن جواب امر به معروف《به تو چه ؟》نیست. بفهمن آلودگی یک نفر به همه ربط داره👌🙄تعجب میکنید چرا بعضی از اونهایی که میگفتن به خاطر کرونا نمازجمعه ها باید تعطیل و قم قرنطینه بشه، الان خودشون گله ای راه افتادن رفتن شمال یا جنوب؟بابا لیدرهای اینها همون عاریایی هایی هستن ک واسه مراسم اربعین و حج به ما میگفتن عرب پرست،بعد خودشون به خاطر یه مشت دلار رفتن عربستان دیکتاتور وکودک کش،پاچه خواری شاهزاده های سعودی رو کردن و اونجا همه ترانه ای خوندن غیر از خلیج فارس!😏😷دعای غریق که امام صادق(ع)برای نجات از فتنه های اخرالزمان سفارش کرده اند:"یا الله و یا رحمن و یا رحیم، یا مقلب القلوب، ثبت قلبی علی دینک"🙏🙏 دوست من، دعای عظم البلا و دعای یا من تحل و دعای عهد با توجه به معانی فراموشمون نشه⚠🙏اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد، اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد ولی اگر ولایت قضا بشه نمیشه جبران کرد😔یکباردرسقیفه قضاشد،حضرت زهرا(س) را شهید کردند😢یکباردرصفین قضا شد،حضرت علی (ع) را شهید کردند😢امام حسن شهید شدند😢 تا "مردم بفهمند" نمی شود به پیمان صلح معاویه اعتماد کرد؛ امام حسین شهید شدند😢تا "مردم بفهمند" یزید ظالم است،یک تاریخ هزینه شد تا یه عده دیرفهم بفهمند! در حالی که میشد فقط با گوش کردن به "ولیخدا" هزینه نداد⚠️😔سلیمانی یک فرد نیست،یک مکتب است❤ شهید سلیمانی برای دشمن خطرناک تر از سردار سلیمانی است👊✌#مکتب_سلیمانی📚🕯🚩#انتقام سخت👊💣#مرگ_بر_آمریکا✊👊الا حزب الله هم الغالبون✌
یه طرف کارت بنویس 2×2 پشتش جواب دو بنویس بعد یکی یکی بپرس هرکدومو درست گفت بزار یه طرف اشتباه هارو یه طرف ...جواب درست رو بهش بگو...بعد دوباره شروع کن اشتباه ها رو بپرس...دوباره انقدر کارت های اشتباه رو تکرار کن تا تو حافظه تصویری بلند مدت بمونه...قول میدم سر دو هفته نشده یاد بگیره..هم خودم هم خواهرام هم تمام بچه های دایی ها و خاله ام از این روش استفاده کردیم...فوق العاده اس
جدول ضرب رو فقط با تکرار یاد میگیرن. سوال اولتم ثواب داره. اگه معنیشو بخونی و برای خودت یاددا ...
ی دوره ای تو نوجوونی این کار رو میکردم
چه صفایی داشت واقعا😍😍
کرونا اگه فقط یک خوبی داشت این بود که همه بفهمن جواب امر به معروف《به تو چه ؟》نیست. بفهمن آلودگی یک نفر به همه ربط داره👌🙄تعجب میکنید چرا بعضی از اونهایی که میگفتن به خاطر کرونا نمازجمعه ها باید تعطیل و قم قرنطینه بشه، الان خودشون گله ای راه افتادن رفتن شمال یا جنوب؟بابا لیدرهای اینها همون عاریایی هایی هستن ک واسه مراسم اربعین و حج به ما میگفتن عرب پرست،بعد خودشون به خاطر یه مشت دلار رفتن عربستان دیکتاتور وکودک کش،پاچه خواری شاهزاده های سعودی رو کردن و اونجا همه ترانه ای خوندن غیر از خلیج فارس!😏😷دعای غریق که امام صادق(ع)برای نجات از فتنه های اخرالزمان سفارش کرده اند:"یا الله و یا رحمن و یا رحیم، یا مقلب القلوب، ثبت قلبی علی دینک"🙏🙏 دوست من، دعای عظم البلا و دعای یا من تحل و دعای عهد با توجه به معانی فراموشمون نشه⚠🙏اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد، اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد ولی اگر ولایت قضا بشه نمیشه جبران کرد😔یکباردرسقیفه قضاشد،حضرت زهرا(س) را شهید کردند😢یکباردرصفین قضا شد،حضرت علی (ع) را شهید کردند😢امام حسن شهید شدند😢 تا "مردم بفهمند" نمی شود به پیمان صلح معاویه اعتماد کرد؛ امام حسین شهید شدند😢تا "مردم بفهمند" یزید ظالم است،یک تاریخ هزینه شد تا یه عده دیرفهم بفهمند! در حالی که میشد فقط با گوش کردن به "ولیخدا" هزینه نداد⚠️😔سلیمانی یک فرد نیست،یک مکتب است❤ شهید سلیمانی برای دشمن خطرناک تر از سردار سلیمانی است👊✌#مکتب_سلیمانی📚🕯🚩#انتقام سخت👊💣#مرگ_بر_آمریکا✊👊الا حزب الله هم الغالبون✌
اره ثواب داره عزیزم ولی از رو خونده بشه ثوابش بیشتره.
اما درجدول ضرب بچه تون احتمالا ضرب درمضرب ها 7و8و9 می باشه که بهتره به بچه تون تفهیم بشه مثلا اکر 5ضربدر9را بلده ولی شش 9تا را قاطی می کنه بهش یادبدهی که در این مضرب 9تا 9تا بالا می رویم وبگی 45بعلاوه 9چندمیشه وقتی تفهیم شدمی تونه تفهیمی اموزش ببینه.
سوال اولتو نمیدونم تو هم اصلا ذهنتو درگیر ثواب و این چیزا نکن همین که ارامش بگیری از کاری که میکنی کافیه. هی ازش بپرس که تکرار شه جلوی تلویزیون.سر میز غذا موقع خرید تو راه مدرسه و خونه کلا تو همه جا هی یاداوری کن و بپرس تا ملکه ذهنش بشه
برای زیستن دوقلب لازم است،قلبی که دوست بدارد و قلبی که دوستش بدارند 😍😍😍
سوال اول را نمیدونم انشاالله اثر و ثواب داره، سوال دوم با تکرار، البته میتونی سی دی آموزشی سرآموز را بخری که جدول ضرب را با شعر یاد داده، معلم کلاس دخترم برای اینکه ضرب را یاد بگیرن اولا ضرب را همون سه ماه پیش شروع کرد بهشون یاد بده، ضمنا گروه بندیشو کرده بود و به هر گروه به چند تا ضرب داده بود، گفته بهشون هر کس ضرب خودش و گروه خودش را باید بلد باشه و از کلاس میخواد بیرون بره یا داخل بشه یا بره پیش ناظم و یا پای تخته باید ضرب خودش و همگروهی هاشو بگه، با معلمها و مدیر و سرایدار و آبدارچی هم هماهنگ کرده بود که قبل از اینکه وارد اتاق اونها بشن، اول ضربشون را بگن، تو هم بهش بگو قبل خواب یا غذا یا مسواک یا .... چند تا ضربها را بگه برات، سی دی سرآموز هم خوبه، از نت پیدا کن بخر یا پول بده و دانلود کن
[QUOTE=81571786]سوال اولتو نمیدونم تو هم اصلا ذهنتو درگیر ثواب و این چیزا نکن همین که ارامش بگیری از کاری که میکنی ک ...[/QUOT نمیدونم چرا وسواس دارم رو این مساعل ..مثلا همین قران خوندن ..یا روی موقع نماز حتما باید لباسامو عوض کنم..دست خودم نیس..فکرم اینه ک نکنه یه موقع قبول نباشه نمازم..