2777
2789
عنوان

بعد از آشتي راجع به گذشته حرف بزنم يا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 18 پست
فقط حواست باشه بهت به دید ابزار برای رفع و رجوع کارش نگاه نکنه.ذوست ندارم تجربه تکراری من بشی.یه وقت ...

البته از اول من مشکل گشا بودم براش چون به کسی اعتماد نداره ترجیح می ده من همه کارارو حل کنم...

البته از اول من مشکل گشا بودم براش چون به کسی اعتماد نداره ترجیح می ده من همه کارارو حل کنم...

راستش منم برای اون همیشه همین حکمو داشتم و وقتی دیگه بهش نه گفتم و کار هاشو کمک نکردم کم کم راهشو جدا کرد.من چون دوسش داشتم و وابسته اشبودن پنج سال باهاش موندم ولی بعدش  دیدم که توجهش برای راه انداختن کارهاشه منم دیگه گفتم نه یا بیا و برای همیشه پشت هم و باهم و برای هم باشیم یا من موقعیت خوب زیاد دارم و بیشتر بگذره سنم بالا می‌ره و راحت گفت نه و تموم.ما فامیل هم بودیم و همه میگفتن این دوتا مرغ عشقن و آخرش مال هم هستن حتی محرمیت بینمون خونده شد مدت دار.ولی همه اینها رو نادیده گرفت منم گذشتم دیگه جوری که دیگه برنگشتم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید تجربه من ممکنه برای شما تکرار نشه فقط گفتم تا حواست جمع باشه ما زنها کوه احساسیم و نادیده می‌ ...

متاسفم از اتناقاتي كه برات افتاده

بله بد از كلى محبت اخرش مى گن من ازت نخواستم اين كارارو بكنى.