2777
2789

من و يارم تقريباً آشتي كرديم

ولى خيلي اذيتم كرد

اما خودش يه جور رفتار مى كنه انگار من مقصر بودم!

حالا بشينم حرف بزنم يا بيخيال گذشته سعي كنم بهتر باشم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گذشته روبیخیال حالوبچسب اوقات خودتونوباخاطرات تلخ گذشته خراب نکنید

خداجونم مواظب بچم باش بندبند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هدیه قشنگتو سالم وسلامت به دستم برسون قول میدم همیشه مواظبش باشم ببشترازجونم 😙خدایاخودت دامن تمام منتظراروسبزکن 😊
راست می گی ولی در حقم خیلی ظلم کرد

مردا هیچوقت وقت اشتباهاتشان رو نمی‌فهمن. یارت شوهرت یا دوستید؟

آخه من دوستم یعنی عشق سابقم کلی اذیتم کرد موقع جدایی کلی هم منت گذاشت که خرجت کردم و پول رستوران دادم و کافه و بنزین و ازین حرفا.خیلی دلم شکست چون اون خیانت کرد گذشتم همیشه وقتی پول نداشت بهش میدادم دستش خالی نباشه از جونم و وجودم براش مایه گذاشتم آخرش هیچ به ازدواج که رسید گفت نه نمیتونم.منم گفتم بیشتر از این نمی‌مونم. برای همین میگم نگو چون آخرش هزار منت میزارن و میرن حتی وای نمیسن که به حرفت گوش بدن و یا مرهم دلت باشن.

بعد ازدواجم بازم باهاش قرار گذاشتم و بهش گفتم تموم شد ولی با دلگیری، بازم کم نیاورد و تکرار گذشته کرد با منت بی پایان.

مردا هیچوقت وقت اشتباهاتشان رو نمی‌فهمن. یارت شوهرت یا دوستید؟ آخه من دوستم یعنی عشق سابقم کلی اذیت ...

شوهرم نیست نامزدم بود. دوستاش پرش کردن با من بد شد یکیشون که می خواست خواهرشو بچسبونه بهش که 2 ماه پیش خواهره فوت کرد... الانم متوجه شده همه به خاطر موقعیتش کنارنش من بودم که عم خوارش بودم و مشکلاتشو حل می کردم.

مرسی..باشه سکوت می کنم کمکشم می کنم خودمو به خدا می سپارم.

فقط حواست باشه بهت به دید ابزار برای رفع و رجوع کارش نگاه نکنه.ذوست ندارم تجربه تکراری من بشی.یه وقتایی بهش نه بگو ببین بازم پات وای میسه.